Avanceret køkkenudstyr og guides om sous vide tilberedning af grøntsager og frugt

SousVide.dk er en ekspert i avanceret køkkenudstyr, og der leveres til hele landet. Der sælges en lang række af sous vide maskiner, sifonflasker og lignende. På www.sousvide.dk kan du også finde informationer om processen eksempel med at tilberede frugt og grøntsager sous vide.

SousVide.dk

SousVide.dk tilbyder avanceret køkkenudstyr online

SousVide.dk fører avanceret køkkenudstyr inddelt i mange kategorier. Her finder man et udvalg, der både henvender sig til det professionelle køkken, men også amatøren, der gerne vil imponere gæster og familie. Inde på www.sousvide.dk finder du bl.a. opskriftbøger, vakuumposer, vakuumpakkere, sifonflasker, sifonpatroner og vandbade. Det er også muligt at shoppe røgpistoler, dehydratorer, termometre og meget andet til køkkenet. SousVide.dk er en forhandler af avanceret køkkenudstyr, der kun har udvalgt de bedste mærker. Yderligere får du god rådgivning, hvis du tager kontakt til personalet bag denne forhandler. Du kan også læse mere om udvalget af avanceret køkkenudstyr i kategorierne eller på produktsiderne. Se de gode tilbud og lave priser på alt fra dry-age modningsskabe og trykkogere til isterningeforme og sous vide kar på www.sousvide.dk.

Sous vide tilberedning af frugt og grøntsager – god guide på www.sousvide.dk

Forhandleren SousVide.dk har skrevet gode guides om, hvordan man tilbereder forskellige fødevarer i sous vide kar. Når det kommer til grøntsager og frugt, så afhænger kogetiden og temperaturen af typen. Der kan nemlig være stor variation mellem tilberedning af forskellig frugt og grøntsager sous vide. De fleste frugter og grøntsager egner sig til sous vide tilberedning, men da blomkål og broccoli består af en del luft, er de ikke optimale at benytte. Det kan dog stadig lade sig gøre bl.a. ved at tilsætte noget smør for en bedre smag. Læs mere om sous vide tilberedning af frugt og grøntsager på www.sousvide.dk, hvis du vil sikre dig et godt resultat.

Der er mange ting, man med fordel kan pakke i vakuum og putte ned i et sous vide kar. Man kan bl.a. gøre frugt og grøntsager helt specielle. Det behøver ikke altid at være fisk eller kød, man putter i ens sous vide maskine. Hos SousVide.dk kan du bestille alt inden for avanceret køkkenudstyr.

Kategorier