Urtepotter og design fra You Little Teapot

Køb urtepotter online fra Lars Rank Keramik. Du finder også et fint udvalg fra You Little Teapot, der er et samarbejdsprojekt.

Lars Rank Keramik

Bestil urtepotter via få klik fra Lars Rank Keramik

Klik ind, og find unikke urtepotter i flere designs. Disse passer fx til kaktusser eller forskellige krydderurter, som du har lyst til at sætte i vindueskarmen eller lignende. Der er tale om keramik urtepotter i en god kvalitet i stilede designs, der ikke er til at tage fejl af. Det er de skandinaviske tendenser, der skinner igennem, og du kan se hele udvalget online på rank.dk. De findes i flere størrelser, og du kan se billeder af dem online. Besøg Lars Rank Keramik for at finde flere informationer om urtepotter i keramik og anden keramisk brugskunst.

Alt i You Little Teapot

Du kender måske allerede serien You Little Teapot. Mærket er et samarbejde mellem Lars Rank og Tomas Lagermand Lundme. Der er fx tale om krus med finurlige tekster og motiver, som man bare bliver nødt til at se! Hvis du vil vide mere om You Little Teapot, så har dette samarbejde også en officiel hjemmeside. Det tværfaglige samarbejde formår at kombinere kunst og kunsthåndværk til produkter, der går op i en højere enhed. You Little Teapot er ganske enkelt en serie, der er et must at se. Dette gælder især, hvis man allerede er forelsket i Lars Rank Keramik. Kollektionerne indeholder tekster fra forskellige områder, men det er en naiv verdensanskuelse, som går igen. Se de sjove tekster og flotte motiver online. Det er nemt at finde en gave inde på siden, men man skal selvfølgelig også have lov til at give sig selv en gave. Læs lidt mere om You Little Teapot online.

Find mere info om samarbejdet med navnet You Little Teapot samt de skønne urtepotter fra Lars Rank Keramik. Der er tale om dansk design af bedste standard. Klik ind på hjemmesiden for at kigge nærmere på den smukke keramik.

Kategorier