Pejsebrænde tårne, træpiller og andet brænde til salg

Køb brændsel i høj kvalitet online hos Den Gamle Brugs og vær med til at sikre en grønnere fremtid samtidig med, at der er besparelser på varmeregningen at hente.

Pejsebrænde tårne

Pejsebrænde tårne er en nem og sikker måde at få brændsel til sin brændeovn eller pejs derhjemme. Den Gamle Brugs leverer pejsebrændet stablet i de såkaldte tårne på paller hjem til ens adresse, så man ikke selv skal tænke på at kløve og stable brændet. Man kan både vælge, om man vil have ovntørret brænde, der er klar til brug med det samme, eller om man selv vil lade brændet tørre hjemme hos sig. Uanset hvilken løsning, man vælger, så er det nemt og hurtigt. Det eneste, man selv skal gøre, er at hente brændet ind i huset, når der skal tændes op. Lettere bliver det ikke!

 

www.dgb-braende.dk

Hvad enten der er tale om almindeligt kløvet brænde, træbriketter eller træpiller, så er det fremstillet med henblik på at være så CO2-neutralt som muligt. Ønsker man at spare penge og samtidig skåne miljøet, så er det en oplagt mulighed at fyre med brændsel i stedet for at være afhængig af fossile brændstoffer såsom olie. Som kunde hos Den Gamle Brugs får man brændsel i høj og naturlig kvalitet, som om man selv har været i skoven for at hente det. Læs meget mere på www.dgb-braende.dk.

 

Træpiller

Ønsker man at fyre med træpiller i stedet for almindelig brændsel, så kan Den Gamle Brugs også være behjælpelig med det. Ligesom resten af Den Gamle Brugs' varesortiment, så er træpillerne af højeste kvalitet, og da de er pressede med damp og ikke med bindemidler, er de samtidig skånsomme over for miljøet. Træpillerne leveres i sække stablet på paller, hvor der er forskellige mængder og størrelser at vælge imellem, da der er forskel på, hvor meget brænde den enkelte husstand har plads til at have stående.

Kategorier