Mette Blomsterberg køkkenudstyr og porcelæn fra Piet Hein hos Bolig-Kilden

Hos Bolig-Kilden kan du finde et bredt udvalg af alt til hjemmet. Her finder du designvarer, brugskunst og køkkengrej. Find bl.a. bageudstyr fra Mette Blomsterberg og porcelæn fra Piet Hein

Bolig-Kilden

Mette Blomsterberg køkkenudstyr

Bolig-Kilden sælger alt til hjemmet inden for brugskunst, design, køkkengrej og porcelæn. Find lige det, du skal bruge til hjemmet, til køkkenet og til middagsbordet. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af lækkert bagegrej fra Mette Blomsterberg. Blomsterberg er kendt fra madprogrammet Den Store Bagedyst, hvor hele Danmark har fulgt med i, hvordan de lækre kager bages. Hun har designet super godt køkkengrej til bageentusiaster, som kan bruges af alle der kan lide at bage kager, brød eller andet. Der er mange forskellige super gode produkter i sortimentet, og de er udført i godt rustfrit stål eller andre gode materialer, så det kan holde til lidt af hvert. Der er gode priser på alle kvalitetsprodukterne fra Mette Blomsterberg hos Bolig-Kilden, og ingen tvivl om, at du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge til køkkenet derhjemme. Find flot porcelæn, kageringe, skåle, fade, paletknive, termometre, fondue-gafler og andet fra Mette Blomsterberg online hos Bolig-Kilden.

Porcelæn fra Piet Hein

Hos Bolig-Kilden kan du også finde et bredt udvalg porcelæn fra Piet Hein. På www.bolig-kilden.dk er der meget forskelligt at vælge imellem og de unikke designs er på sin vis meget tidsløse og samtidig moderne. Du kan også købe porcelæn fra 2. sortering til ekstra gode priser på hjemmesiden eller i butikken i Sønderborg. Piet Hein er en dansk designer, forfatter, digter og matematiker og står bag unikke designs som Superelipsen og andre spændende møbler. Det smukke porcelæn fra Piet Hein er i unik kvalitet og vil helt sikkert passe perfekt til dit hjem. Der er både ovnfaste fade, mange forskellige skåle, krukker og tallerkner at vælge imellem, og du kan uden tvivl finde det, du skal bruge til køkkenet. Hvis du gerne vil give en gave, så pakker Bolig-Kilden gerne gaven ind for dig helt gratis – du skal bare skrive i kommentarfeltet, når du bestiller varen, at det er en gave.

 

Kategorier