Forhandler Ferm Living, Anne Black, Fatboy etc. online

RoomPlus.dk er en hjemmeside, der samler og forhandler alle de mest moderne designerartikler. Du kan for eksempel slænge dig på stranden i en splinterny Fatboy Buggle-Up, spise af Anne Black porcelæn eller peppe stuen op med Ferm Living puder.

Ferm Living

Ferm Living er synonymt med flot design i vovede mønstre og dristige farver. Ferm Living laver blandt andet puder med smukke mønstre, der skaber dynamik i din stue. Ferm Living er et meget innovativt og moderne mærke, der med garanti vil gøre veninderne jaloux. Hvis du ikke har ret mange penge, men gerne vil have en flot stue, er Ferm Living et godt alternativ til dyrere mærker, for Ferm Living er kvalitet til en god pris.

 

Anne Black porcelæn

Anne Black porcelæn er smukt porcelæn, der passer til alle moderne hjem. Porcelæn fra Anne Black er ikke som klassisk og traditionelt porcelæn, for Anne Black eksperimenterer med mønstre og geometriske figurer, der er højmoderne for tiden. Anne Black porcelæn kan bruges til at dække op ved tebordet eller til brylluppet - det er et meget alsidigt mærke med mange formål. Anne Black porcelæn kan varmt anbefales til alle husholdninger, men bør dog holdes væk fra børn, da porcelæn er skrøbeligt og let kan gå i stykker.

 

Fatboy Buggle-Up

Fatboy er efterhånden blevet et meget populært mærke kendt for de fede sækkestole, men nu har Fatboy fornyet sig med den såkaldte Fatboy Buggle-Up. Fatboy Buggle-Up er ligesom de klassiske Fatboy-sækkestole bortset fra, at en Fatboy Buggle-Up er monteret med stropper i 2 af hjørnerne der gør, at man kan spænde sækkestolen op således, at man sidder meget naturligt, og så sækkestolen ikke falder sammen under en. Fatboy Buggle-Up er meget moderne for tiden, og du kan købe dem på www.roomplus.dk, hvor du også finder et stort udvalg af andre Fatboy-stole. Du skal føle dig velkommen til at kontakte RoomPlus.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om vedrørende Fatboy Buggle-Up.

Kategorier