Emofabrik.dk - Her finder du din nye stempelkande, din handpresso eller din nye Bialetti!

Hos emofabrik.dk finder du alt til kaffe, lige fra espressomaskiner til kaffebønner. Vi har økologisk te og kaffe fra Pascucci, som er et italiensk mærke af høj kvalitet. Vi har alt til alle slags kaffeelskere, store som små.

Jeg vil her under beskrive nogle af de produkter vi forhandler hos emofabrik.dk som bl.a. stempelkander og handpresso og en smule om Biaetti. Du kan altid kigge ind på vores webside og læse mere om alle vores produkter, hvor de oprindeligt stammer fra og hvordan de laves.

Et af de mange produkter vi forhandler er Bodum stempelkander. Peter Bodum lavede for 60 siden et slogan, som stadig holder: "Godt design behøver ikke være dyrt." Det er et godt dansk design, som i dag er kendt i hele verden. et af de allermest kendte Bodum produkter er Bodum stempelkande.

Det er en stempelkande, som hurtigt blev kendt i hele Danmark og senere resten af verden. Bodum stempelkande er et de mest solgte produkter fra Bodum og stadig utroligt populært blandt caféer, restauranter og blandt private kaffe entusiaster. Læs mere om Bodum stempelkande og andre produkter fra Bodum på vores webside læs også om Bodums oprindelse og hvor de er i dag.

Udover Bodum stempelkande finder du også Bialetti som er et Italiensk mærke med italiensk stil og design. Bialetti fås i den oprindelige ottekantede mokkakande, som er blevet udviklet til en lidt mere moderne mokkakande end originalen. Vi hos emofabrik.dk har et stort udvalg af den originale ottekantede mokkakande til alt fra en kop til atten kopper. Du finder helt sikkert en Bialetti mokkakande, der passer til dit behov og krav.

Du finder også handpresso hos emofabrik.dk. en handpresso er en espressomaskine, du kan tage med dig overalt. Med en handpresso kan du nyde din yndlings espresso på fisketuren eller ved aften bålet på stranden. Lige meget hvor du er så kan du have din handpresso med og nyde din espresso. Læs mere om handpresso og vores andre produkter hos emofabrik.dk.

Kategorier