Eksklusive designprodukter til køkkenet

Opgrader udstyret til dit gourmetkøkken, eller find en gave til en ægte madelsker. Prøv smarte nye produkter i kreativt design og oplev forskellen med kvalitetsudstyr. Der er mange gode gaver at finde hos no.1 living indenfor køkkenudstyr, vintilbehør og barudstyr. Der er masser af muligheder for en gave der vil blive sat pris på.

no1living.png

Stilfulde køkkenredskaber

I det moderne køkken er det vigtigt med nogle tilpas stilfulde køkkenredskaber, og noget køkkenudstyr der virker. Det skal være rart at komme hjem til et flot køkken der passer til resten af hjemmet. Samtidig må du ikke gå ned på køkkenudstyr der kan spare dig en masse tid på madlavningen. Det er perfekt med en kombination af godt køkkenudstyr og kreativt design der får dit køkken til at skinne. Hos no.1 living kan du få lige hvad du mangler til køkkenet med et stilfuldt præg og som passer ind i din indretning. Alt køkkenudstyr udviser en super kvalitet og god holdbarhed. Det er ikke standard køkkenudstyr, men no.1 living forhandler blandt andet mærker som Normann cph, Poul Pava og Rosti. Her kan du finde en anderledes kartoffelskræller, eller en sjov margretheskål.

 

Vintilbehør og barudstyr

Går du og drømmer om en minibar i soveværelset, eller er der bare ikke noget bedre end et glas vin? Så gå ind på www.no1living.dk og kig efter vintilbehør og barudstyr. Her finder du tilbehør til flasker eller en vinkøler til at holde vinen kold. Tilbehøret er vigtigt når man skal nyde et godt glas vin, i forhold til om vinen er iltet, og om den skal være kold eller blot ved stuetemperatur. Vintilbehør og barudstyr er essentielt for enhver vinelsker og bliver bedre og bedre. Når du får gæster vil du måske hælde vinen op i en smuk karaffel og give vinen mere liv, samtidig med at den bliver iltet. No.1 living har det vintilbehør og barudstyr du mangler til din vin.

 

Kategorier