Badrumsmøbler, Giro bad og Orra Lucido bad sælges online

Går du med drømme om at skifte de gamle baderumsmøbler ud med nye funktionelle baderumsmøbler, så er der hjælp at hente hos DESIGNA. Klik ind her på linket www.designa.dk, her finder du blandt andet et bredt udvalg af baderumsmøbler fra Giro bad og Orra Lucido bad til super priser og med flotte, moderne designs.

designa.dk logo.PNG

Badrumsmøbler og Giro bad

DESIGNA er et fedt firma, der har mange års erfaring med at designe baderumsmøbler med fokus på æstetik og funktionalitet. Er du for eksempel på udkig efter maskuline baderumsmøbler, så er Giro bad, det helt rette for dig. På shoppen finde du de klassiske skabe fra serien Giro bad, der består af modulskabe, som kan sættes sammen lige, som du ønsker det. Skabe fra Giro bad giver med deres mørke grå flader et råt look på badeværelset og skaber en maskulin stemning. Skabene fra Giro bad er samtidig væghængte, hvilket også giver en lethed til rummet. Klik ind her på linket www.designa.dk og se de flotte skabe fra Giro bad.

Orra Lucido bad

Er du mere ude efter lyse baderumsmøbler, så er Orra Lucido bad lige noget for dig. Orra Lucido bad består af super flotte højglans baderumsmøbler. Møblerne fra serien Orra Lucido bad har en skarp og moderne stil, hvor der ikke er forstyrrende greb i skabene og skufferne. Dette gør, at du med baderumsmøbler fra serien Orra Lucido bad får et udtryk, der emmer af skandinavisk design. Det kan være en fordel at kombinere baderumsmøblerne fra Orra Lucido bad med kontraster i indretningen såsom farvede vægge eller fliser. Besøg shoppen her på linket www.designa.dk og se de skønne baderumsmøbler fra Orra Lucido bad med det samme.

Få drømmen om nye moderne baderumsmøbler til at gå i opfyldelse hos DESIGNA. Klik ind her på linket www.designa.dk og se de spændende baderumsmøbler fra Giro bad og Orra Lucido bad.

 

 

Kategorier