Skab stemninger på dine vægge med Odense Zoo plakater og plakater af klassisk dansk design

Elsker ud de smukke Odense Zoo plakater, så er Plakatforretningen.dk helt sikkert et inspirerende sted for dig. Besøg dem her www.plakatforretningen.dk og find plakater af klassisk dansk design, som kan skabe unikke stemninger på dine vægge.

Plakatforretningen.dk

Stilrene Odense Zoo plakater

Elsker du de skønne stemninger billeder og tegninger af dyr, kan tilfører et rum, så har Plakatforretningen.dk et skønt udvalg af de populære Odense Zoo plakater. Odense Zoo har en lang tradition for at designe sjove illustrationer med et tydeligt grafisk design, der fremstiller dyrene gennem moderne virkemidler. Det kan du blandt andet se i den stilrene illustration af havens søde giraf. Giraffen er tegnet med en klar grafisk streg i mørkegrøn, og placeret på en lysegul baggrund. Kontrasten mellem det mørke og det lyse skaber et enkelt udtryk, som passer godt ind i et moderne hjem. Klik ind her www.plakatforretningen.dk og se den fine giraf fra Odense Zoo, så du kan skabe en skøn stemning på din væg i stuen.

Plakat af klassisk dansk design

Plakatforretningen.dk er en online shop, som går op i at tilbyde dig muligheden for at trække kunsten ind i dit hjem. De har samlet et skønt udvalg af plakater af dansk design, som alle har et klart kunstnerisk udtryk, der emmer af god kvalitet. Deres udvalg af plakater af klassisk dansk design indeholder blandt andet de populære Dan Frøjlund illustrationer. Dan Frøjlund er elsket af mange for den fransk inspirerede billedserie, der leger med farverige flader og små detaljeret situationer fra gaden. Klik ind her www.plakatforretningen.dk og se de smukke illustrationer fra Dan Frøjlund med det samme.

Forkæl dig selv med plakater af klassisk dansk design fra Odense Zoo og Dan Frøjlund hos Plakatforretningen.dk. Besøg dem her www.plakatforretningen.dk og tag på en inspirerende shoppetur i deres imponerende billedeunivers, så du kan trække kunsten ind i dit hjem.

Kategorier