Skab skygge med kvalitetsbevidst parasol fra Direkte Import

Mangler der stemning i hjemmet og haven, så kan du med fordel finde inspiration i Direkte Imports alsidige udvalg af havehynder, parasoller og antikmalet vitrineskabe. Besøg dem her www.direkteimport.dk og lad dig inspirere på deres brugervenlige shop med tydelige billeder og spændende beskrivelser af deres brede udvalg af møbler til huset og terrassen.

Direkte import

Havehynder

Når du slapper af i haven er det både behageligt og stemningsfuldt med flotte havehynder. Hos Direkte Import har de samlet et dejligt udvalg af havehynder i forskellige stilarter. Du finder blandt andet flotte havehynder i turkis, som passer til Direkte Imports flotte havemøbelssæt Madrid. Klik ind her www.direkteimport.dk og find de dejlige hynder, så du kan sætte farve på hverdagen.

 

Parasoller

Har du meget sol på terrassen, så er parasoller en skøn løsning, som kan give dig skygge, når solen bliver for varm. Du kan for eksemepel skabe skygge med en kvalitetsbevidst parasol i hvid og med et funktionelt design, som gør det nemt at slå den op eller ned. Du finder den parktiske parasol her åp shoppen www.direkteimport.dk.

 

Antikmalet vitrineskabe

har du brug for smukke møbler til stuen, så kan du med fordel tage et smut forbi Direkte Imports flotte udvalg af antikmalet vitrineskabe. Antikmalet vitrineskabe er en god løsning, hvis du ønsker at lukke dit porcelæn eller skulpturer inde i et skab, så de ikke bliver støvet. Det kan for eksempel gøres med et smukt antikmalet vitrineskab i hvid, som har en fleksibel ruminddeling, som giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor hylderne skal sidde. Klik ind her www.direkteimport.dkog find det flotte og fleksible møbel.


Skab et skønt hjem med havehynder, parasoller og antikmalet vitrineskabe hos Direkte Import. Besøg deres inspirerende shop her på linket www.direkteimport.dk og tag på en spændende shoppetur i deres kvalitetsbevidste udvalg af møbler til hjemmet og haven.

Kategorier