Online forhandler af økologisk biobrændstof og pejsebrænde

Pillemadsen er stedet, hvor du altid kan forvente at få en god pris, hvad enten det er Barlinek træpiller til dit pillefyr, du mangler, eller om det er pejsebrænde til den hyggelige pejs derhjemme.

Pillemadsen

Skån miljøet med Barlinek træpiller

Når du varmer dit hjem op med Barlinek træpiller, er det økologisk biobrændstof, der giver dit hjem varme. Det er med andre ord godt for miljøet at varme dit hjem om med Barlinek træpiller. Samtidig med at det er godt for miljøet, er det også godt for dit budget, da priserne er lave, hvis du selv kan afhente dine varer i Tyskland. Barlinek træpiller stammer fra en anerkendt polsk virksomhed. Hos Pillemadsen finder du Barlinek træpiller i 6 mm samt 8 mm. Der er mulighed for at købe sække med Barlinek træpiller i forskellige mængder. Det vil sige, at Pillemadsen forhandler til dig som har et stort forbrug, samt dig der skal benytte knap så meget. Uanset dit behov, kan du altid forvente at få gode priser hos Pillemadsen.

Pejsebrænde med høj brændværdi

Det er skønt at have gang i pejsen derhjemme, når det er koldt udenfor. Hos Pillemadsen kan du købe pejsebrænde af 100 % træ. Du er derfor sikker på, at pejsebrænde købt hos Pillemadsen er miljøvenligt og giver dig en høj brændværdi. Du får med andre ord god varme i pejsen, når det er hos Pillemadsen, at du køber dit pejsebrænde. Afhent selv dit pejsebrænde i Tyskland, opbevar det tørt derhjemme, og du vil få pejsebrænde, der brænder godt. Du er altid velkommen til at kontakte Pillemadsen, såfremt du skulle have nogle spørgsmål, inden du foretager dit køb. Hos Pillemadsen ønsker de glade kunder, hvorfor de selvfølgelig altid er klar til at svare dig på din henvendelse.

Hos Pillemadsen går gode priser og miljøvenlighed hånd i hånd. Så er både gode priser samt miljøvenlighed vigtig for dig, så gør en god handel hos Pillemadsen.

Kategorier