Nyd sommeren på terrassen med flotte havemøbler i teaktræ og en parasol i topkvalitet

Synes du ikke rigtig om dine nuværende havemøbler hjemme i haven, eller trænger de til at blive skiftet ud? Uanset hvad, så er Direkte Import den helt rigtige forhandler at starte med at kigge hos. Butikken er den helt rigtige at shoppe hos for kunder, der gerne vil have unikke og flotte havemøbler, som ikke ligner dem man ser alle andre steder. Butikken har lige nu blandt andet et super flot udvalg af havemøbler i teaktræ. Mangler du skygge for solen, kan du også købe flotte parasoller.

Direkte Import

Godt udvalg af parasoller

Vil du gerne have mulighed for at kunne gå lidt i skygge på varme dage, når du er ved at trænge til en pause fra solen? Så er Direkte Imports katalog med parasoller det helt rette sted at kigge. Her har de samlet en række smarte modeller, og der vil helt sikkert også være én af de fine parasoller der passer ekstra godt hjem i din have. Alle parasoller holder et godt niveau af kvalitet, og egner sig fint til det danske vejr. Dog skal man nok huske at skal parasollen ned, på blæserige dage. Klik ind på www.direkteimport.dk, hvis du vil se de fine parasoller.

Flotte havemøbler i teaktræ

Foruden parasoller, kan du blandt andet også købe havemøbler i teaktræ hos Direkte Import. Her er der virkelig tale om flotte møbler til haven, som man kan glæde sig over i mange år frem, hvis man passer på dem. Alle havemøbler i teaktræ er kvalitetsprodukter, som ligesom ovre i kategorien med parasoller egner sig godt til det danske vejr. Hvis du holder af flot design - også når det gælder havemøbler i teaktræ - er havemøbler i teaktræ det helt rette valg. Se det flotte udvalg hos Direkte Import allerede i dag.

Kategorier