Køb springmadrasser efter mål og boksmadrasser i standard størrelser hos Senge & Madrasser

Er du på udkig efter springmadrasser efter mål eller gode boksmadrasser fra professionelle producenter, så er Senge & Madrasser lige stedet for dig. Besøg dem her www.sengeogmadrasser.dk og læs mere om deres gode tilbud, så du kan skabe de bedste rammer for dig og din søvn.

Senge & Madrasser

 

Springmadrasser efter mål

Senge & Madrasser er et fantastisk firma, som har specialiseret sig i at fremstille og designe komfortable springmadrasser efter mål. Deres springmadrasser efter mål er produceret på deres egen fabrik, som ligger på Lolland. Det betyder, at du fra din bestilling kun skal vente op til 7 dage inden du får din nye springmadras efter mål leveret direkte hjem til dig. Selve bestillingen foregår ganske simpelt ved at du indtaster højde, bredde og tykkelse ud fra den madrastype du ønsker, og derefter fremstilles din bestilling på fabrikken. Klik ind her www.sengeogmadrasser.dk og læs mere om deres hurtige ekspedering af dine springmadrasser efter mål med det samme.

Boksmadrasser i standard størrelser

Er du på udkig efter en traditionel boksmadras med standard størrelse, så har Senge & Madrasser udviklet en serie af boksmadrasser, som helt sikkert vil give dig en god søvn. På deres shop kan du blandt andet finde en boksmadras med størrelsen 120 cm x 200 cm. Selve boksmadrassen er bygget op af 12 cm høje bonell fjedre. De er polstret med 5 cm koldskum på toppen og 2 cm på bunden. Den er placeret i en solid fyrtræsramme med 7,5 cm bonell fjeder, som støtter og lufter boksmadrassen. Klik ind her på linket www.sengeogmadrasser.dk og læs mere om de gode produkter fra Senge & Madrasser med den bedste kvalitet og komfort.

Oplev en perfekt nat med boksmadrasser i den bedste kvalitet fra Senge & Madrasser. Besøg dem her www.sengeogmadrasser.dk og læs mere om deres professionelle tilbud på madrasser efter mål.

Kategorier