Køb smart home produkter fra LIFX og HiluX hos Smart.dk

Ethvert hjem har brug for belysning. Og hos Smart.dk kan du købe pærer og belysningstilbehør, som du aldrig har set det før. Med produkter fra sværvægteren LIFX og danske HiluX er dette enormt tydeligt – for hos dem er lys ikke bare lys.

Smart.dk

LIFX LED-pærer

LIFX laver mange ting. Men deres primære produkter er deres LED-pærer, som du kan styre over WiFi med fx din smartphone. Deres pærer kan rumme millioner af forskellige farver, så du kan skræddersy din belysning, så den passer til lige præcis dit hjem eller dit dagshumør. Pærer fra LIFX er ikke blot legetøj, som giver lidt kulør til en – måske – grå hverdag. For den rette belysning i et rum er essentiel i så mange henseender. Du kender det måske godt fra dig selv, men vi bruger lys forskelligt i forskellige situationer og på forskellige tidspunkter på dagen. Med LIFX kan du fx få den samme pære til at lave et hyggeligt og blødere aftenlys, der simulerer det naturlige lys fra solen, der er om aftenen, ligesom du kan få den til at lyse klarere og kraftigere, når du sidder og læser eller arbejder.

HiluX produkter i bedste kvalitet

HiluX er som nævnt en anden producent, som forhandles på www.smart.dk. Det er dansk kvalitet og håndværk, der forenes, når HiluX laver deres produkter. De er en selvfølgelig del af produktlisten hos Smart.dk, som beskæftiger sig med den såkaldte smart home-branche. Både LIFX og HiluX laver nemlig produkter inden for denne branche, som handler om, at du kan automatisere ikke kun lys, men også fx lyd og klima, i hjemmet. Resultatet af at gøre dit hjem mere smart og intelligent, er, at din hverdag bliver nemmere. Hos Smart.dk elsker de netop dette, og derfor er de også meget glade for at besvare dine opkald eller mails, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – også hvis du vil høre nærmere om belysningsprodukter fra HiluX.

 

 

Kategorier