Køb senge med høj kvalitet og flotte designs

Er du ved at finde dig nogle nye kontinentalsenge, så du kan få en bedre søvn, så er Schwarz Senge lige stedet for dig. Besøg dem her www.schwarz.dkog læs mere om deres brede udvalg af senge med høj kvalitet og flotte designs.

Schwarz senge

Få god rådgivning hos Schwarz Senge

Schwarz Senge er en professionel forhandler af senge. De har samlet et godt team af medarbejdere, der alle har stor viden inden for den nyeste teknologi inden for søvnforskning. Det betyde, at du vil få en god rådgivning, når du handler hos dem. De kan blandt andet tilbyde dig, at udføre en rygtest. Rygtesten foretages hos dem og tager ikke mere end 15 min. Testen starter med at måle din højde, vægt og kropsbygning. Derefter måler den din rygsøjle ved hjælpe af rygskinner og digital aflæsning. Disse målinger danner tilsammen et helhedsbillede af din krops opbygning, hvilket giver et dækkende billede af, hvilke madrasser der vil give dig den rette ergonomiske støtte under din søvn. Klik ind her på linket www.schwarz.dkog bestil en rygtest hos Schwarz Senge.

 

Få en bedre søvn med kontinentalsenge

Har du problemer med at sove, så kan en kontinentalseng muligvis hjælpe dig. Hos Schwarz Senge har de forskellige kontinentalsenge, der alle er designet med den nyeste teknologi. Du finder blandt andet kontinentalsenge med separeret fjedersystemer som for eksempel modellen Harmanö. Harmanö har en dobbeltmadras med det smarte contour pocket system, der sikre dig den optimale støtte og aflastning under søvnen. Topmadrassen har en kerne af talalaylatex og fiberpolstring. Den er betrukket med vaskbar strechbetræk. Klik ind her www.schwarz.dkog læs mere om de gode kontinentalsenge, så du kan få en bedre søvn.

 

Få en bedre søvn med kontinentalsenge fra Schwarz Senge. Besøg dem her www.schwarz.dkog se deres professionelle udvalg af senge og andet tilbehør til soveværelset.

Kategorier