Køb julehjerter med HC Andersen papirklip eller en stemningsfuld topstjerne hos HC Andersen Home

Er du på udkig efter elegant julepynt, så har HC Andersen Home nogle flotte julehjerter med HC Andersen papirklip og en stemningsfuld topstjerne. Besøg dem her www.hcandersenhome.com og kom i julestemning på deres inspirerende shop.

HC Andersen Home

Julehjerter med HC Andersen papirklip

HC Andersen Home er en fantastisk shop for dig, som går op i at skabe et elegant hjem med smukke ting, som skaber unikke stemninger i hverdagen. På deres shop har de samlet et fantastisk udvalg af brugskunst designet med inspiration fra eventyrernes univers. Her finder du for eksempel dejlige julehjerter med HC Andersen papirklip. Julehjerter med HC Andersen papirklip kan fås i forskellige størrelser. Er det juletræet der skal pyntes, så er de små julehjerter med HC Andersen papirklip helt perfekte. De er 8 cm høje og er forarbejdet i forsølvet messing med filtindsats i en flot mørkeblå. Klik ind her www.hcandersenhome.com og find de smukke julehjerter med HC Andersen papirklip til juletræet, så træet kan få et eventyrligt udtryk.

Topstjerne med smukke detaljer

Mangler juletræet en smuk topstjerne, så har HC Andersen Home en meget flot topstjerne i forgyldt messing. Stjernen har smukke motiver med figurer af nisser, gæs og grangrene, som skaber en unik stemning omkring juletræet. Den har en højde på 19 cm. Til topstjernen er der et fint bånd, som giver dig mulighed for at hænge den op i loftet inden den skal op på træet. Yderligere kan du også anvende den som bordpynt, hvor den med sin elegante form og glans vil give julebordet et luksuriøst udtryk, der vil glæde dine gæster. Klik ind her www.hcandersenhome.com og læs mere om den smukke topstjerne.

Skab en smuk julestemning med julehjerter med HC Andersen papirklip og en elegant topstjerne hos HC Andersen Home. Besøg deres spændende online butik her www.hcandersenhome.com og kom i julestemning med det samme.

 

Kategorier