Køb German Pellets og Barlinek træpiller billigt på www.lakoda.dk

Med German Pellets og Barlinek træpiller får man en særdeles høj kvalitet, og Lakoda har nogle af de bedste priser i landet. Læs mere om fordelen ved at afhente pillerne i Tyskland, og se også udvalget fra mærker som Lava og Task online på lakoda.dk.

Lakoda

German Pellets træpiller - Mere for pengene hos Lakoda

Bestil nogle af de bedste træpiller på markedet! German Pellets har længe været et ”go to brand”, når det kommer til piller i træ. Dette hænger sammen med, at mærket skaber træpiller med et ekstra lavt indhold af fugt og aske, som giver en bedre fyring og mere kvalitet for pengene. German Pellets kan afhentes i Tyskland og i Danmark. Hvis du vælger Tyskland, så er det lige syd for grænsen, imens det danske lager ligger i Malling, lige syd for Århus. Det er lidt billigere, hvis du tager turen til Tyskland for at købe German Pellets eller piller og briketter fra andre mærker. Dette hænger bl.a. sammen med momsen, hvor den danske er højere end den tyske. Lakoda er kendt for den gode service og vejleder dig gerne til at vælge de rette biopiller. Hvis du har brug for en trailer til transport af biobrændsel, så stiller firmaet også den til rådighed. Læs mere om German Pellets, de andre mærker og trailermuligheden online på www.lakoda.dk.

Barlinek træpiller - Afhent i Tyskland, og lån en trailer!

Hos Lakoda kan du vælge imellem Barlinek træpiller, som er et billigt brand, der ikke desto mindre står for en tårnhøj kvalitet og 100 % naturlige piller i træ. Lakoda forhandler 8 mm biopiller fra Barlinek, som du kan afhente i Tyskland. Disse er udelukkende skabt af overskudstræ, og dette gør Barlinek piller til et særdeles miljøvenligt valg. Hvorfor gå ned på kvalitet og etik, når du kan træffe det rette og det kvalitetsstærke valg uden at overskride dit brændebudget. Køb Barlinek træpiller på lakoda.dk, og mærk forskellen.

Køb German Pellets biopiller og Barlinek træpiller billigt via www.lakoda.dk.

Kategorier