Køb et brændetårn eller træbriketter i høj kvalitet hos Den Gamle Brugs

Hvad end du er på udkig efter brænde, træpiller eller andet du kan bruge til at tænde op i et bål, kakkelovn eller andet, er der stor chance for at du kan finde det hos Den Gamle Brugs, hvor du blandt andet kan finde træbriketter og brændetårn. Besøg hjemmesiden på www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Træbriketter i høj kvalitet

Er du fan af, at sidde sammen med familien foran brændeovnen eller et bål og have en hyggelig tid sammen? Dog kan optændingen til tider være besværlig og det er ikke altid med held, når du skal tænde op i brændeovnen. Derfor kan du hos Den Gamle Brugs finde træbriketter, der gør det at tænde op for ilden meget lettere. Her leverer de til kunder på Sjælland og Lolland Falster, så bor du deromkring, er dette det helt rette sted at handle for dig. Med træbriketter herfra kan du sikre dig en langvarig varme og en god stund med familien til hver en tid. Træbriketterne leveres i paller, der er 120 x 80 centimeter, så du kan være sikker på, at have briketter til et godt stykke tid. Er dette noget for dig, kan du læse mere på www.dgb-braende.dk.

Lufttørret eller ovntørret brændetårn

Mangler du brænde, du kan bruge til at tænde op i pejsen, et bål eller andet, kan det være en fordel for dig, at tage et kig hos Den Gamle Brugs. Herinde kan du finde brændetårne med forskellige træsorter. Her kan du vælge mellem asketræ, bøgetræ og blandet løvtræ så alt efter, hvad du hælder mest til at bruge til optændingen, har du gode muligheder herinde. Du kan både finde lufttørrede og ovntørrede brændetårne, så der er nogle ting du skal overveje, inden du bestiller dit brændetårn. Derudover går de hos Den Gamle Brugs også op i, at deres brænde er fældet og sælges efter etiske regler. Få mere information på www.dgb-braende.dk.

Kategorier