Køb brusekabiner og vildmarksbade hos forhandler med 16 års erfaring

SPA Kompagniet har et bredt sortiment af udstyr til badeværelset, saunaer og spabade. SPA Kompagniet er det rette sted for dig, som er på udkig efter gode brusekabiner i flotte design. Er det vildmarksbade, du søger, har SPA Kompagniet også det. SPA Kompagniet har 16 års erfaring inden for wellness og bad, så her er du i trygge hænder.

SPA Kompagniet

Forskellige typer af brusekabiner

Hos SPA Kompagniet finder du et godt udvalg af brusekabiner i forskellige typer. Du kan helt sikkert finde en bruser, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Brusekabiner fra SPA Kompagniet fås med bundkar i en enten enkelt- eller dobbeltbundsmodel. Du finder både den helt simple udgave af en brusekabine samt brusekabiner med masser af smarte funktioner og udstyr. Alle brusekabiner har dog den høje kvalitet og det elegante design til fælles. Du kan nemt selv samle din bruser, som leveres som samlesæt. Hos SPA Kompagniet er der lagt vægt på gode detaljer, som for eksempel de bedste hjul til skydedørene og stærke samlinger. Det er sådanne detaljer, som gør SPA Kompagniets kabiner til de absolut bedste på markedet.

Vildmarksbade i kvalitetscedertræ

SPA Kompagniet har lækre vildmarksbade til enhver, som gerne vil have et luksus hot tub i egen have. Køber du vildmarksbade fra SPA Kompagniet kan du få en spaoplevelse, lige når det passer dig. SPA Kompagniets udendørssauna og hot tubs er fremstillet i kvalitetscedertræ fra Canada. Træet er PEFC-certificeret, så du er garanteret, at træet er produceret ved bæredygtigt skovbrug. SPA Kompagniet bruger kun de bedste materialer, så du kan få vildmarksbade, som er både smukke og holdbare. Cedertræ er perfekt til vildmarksbade pga. dets naturlige modstandsdygtighed overfor råd, svamp og insektbid, som er de mest almindelige udfordringer ved et udendørsbad. Cedertræets røde farve kan nemt holdes ved at give det olie, men ønsker du i stedet en grå nuance, vil det komme naturligt, hvis du udelader olien.

Du finder brusekabiner og vildmarksbade på www.spakompagniet.dk.

Kategorier