Indret dit hjem med interiør fra mærker som Broste Copenhagen eller Delibal

Vil du være med på den nyeste mode indenfor indretning så klik ind på rostinromm.dk og bliv inspireret at det store udvalg af interiør fra blandt andet Broste Copenhagen, Nicolas Vahé, NOFRED, Monograph, WoodsUp, EGOISTA, By KlipKlap, Delibal, By Alex og mange flere.

RostinRoom

Broste Copenhagen interiør

Broste Copenhagen står for enkelt og stilfuldt design, og hos RostinRoom har de et stort udvalg af Broste Copenhagens mest populære produkter fra de nye kollektioner, som lanceres to gange årligt. Broste Copenhagen er et dansk firma, der blev grundlagt i 1955 og har i dag vokset sig så store, at de nu kan bryste sig af at være en af Skandinaviens største brands indenfor indendørs indretning. På rostinroom.dk kan du se RostinRooms store udvalg af interiør fra Broste Copenhagen, hvilket blandt andet omfatter krus, skåle, middagstallerkener, te-potter, dekorationskugler, møbler og lampeskærme. Så ønsker du et stilfuldt hjem, så kan du helt sikkert hente inspiration fra Broste Copenhagen og RostinRoom. Har du brug for hjælp kan du kontakte RostinRoom over telefonen eller via e-mail. Se kontaktoplysninger på hjemmesiden rostinroom.dk.

Moderne tekstiler fra Delibal

Hos RostinRoom finder du også smukke, moderne tekstiler fra Delibal. Delibal er grundlagt af tre tyrkiske søstre med slægtsnavnet Delibal, som oversat til dansk betyder ’skør honning’. Måske netop derfor er Delibals logo blevet til en broderet bi, som går igen på alle deres produkter. Tekstilerne er inspireret af de ældgamle tyrkiske hamam-traditioner men er samtidig så afdæmpede og minimalistiske i udtrykket, at de passer ind i vores smukke nordiske hjem. På rostinroom.dk kan du finde både smagfulde sengetæpper og forskellige smukke klæder fra Delibal. Klæderne har mange anvendelsesmuligheder og kan anvendes både som tæppe, plaid, håndklæde, strandtæppe, yoga-måtte, babysvøb og meget mere, kun fantasien sætter grænsen. Klæderne har større sugeevne og tørrer hurtigere end almindelige håndklæder, og så er de produceret i 100 procent tyrkisk bomuld. Klik ind på rostinroom.dk og se det fine udvalg.

Kategorier