Godt sortiment af VOLA armaturer og Dornbracht armatur hos Bad og Fliser

Trænger vandhanen til en udskiftning eller drømmer du om nye fliser i badeværelset, har du hos Bad & Fliser mange valgmuligheder. Her tilbydes der badekar, bordplader og meget mere, fra en række af markedets bedste producenter. Tag for eksempel et kig på udvalget af VOLA og Dornbracht armaturer, og gør en god handel.

Bad og Fliser

VOLA armaturer i den bedste kvalitet

VOLA armaturer er for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, og hos Bad & Fliser har du mange stilfulde løsninger at vælge imellem. Det er mere end 50 år siden at Arne Jacobsen og Verner Overgaard udviklede det populære brand, og den danske designverden har aldrig været den samme. VOLA armaturer er kendte for at kombinere det stilfulde med det funktionelle, og mærkets internationale designpriser taler deres tydelige sprog. Du kan både finde VOLA armaturer til køkkenet og til badeværelset, og udvalget opdateres løbende med nye kvalitetsprodukter fra VOLA. Tag et kig på hele udvalget og gør en god handel. Har du spørgsmål i forbindelse med udvalget fra VOLA, kan du altid kontakte kundeservice.

Flotte Dornbracht armatur

Dornbracht armaturer repræsenterer det ypperste indenfor branchen, så sætter du pris på tidløst æstetisk og elegante designløsninger, er Dornbracht mærket for dig. Det tyske mærke har høstet adskillige internationale priser, hvilket ikke overrasker når man ser nærmere på deres produkter. Hos Bad & Fliser finder du Dornbracht armaturer i flere forskellige prisklasser, og udvalget bliver naturligvis jævnligt udvidet med nye, spændende varianter. Der er god grund til at Dornbrachts produkter ofte bliver kopieret – hos Bad & Fliser finder du dog naturligvis kun den ægte vare. Gå på opdagelse i hele udvalget fra Dornbracht og pryd hjemmet med deres flotte designstil. Kunne du tænke dig at høre mere om udvalget, er du mere end velkommen til at kontakte deres kundesupport.

Kategorier