Fiskars køkkengrej og alt i Lyngby porcelæn hos Shop At Home

Det smukke Lyngby porcelæn forhandles side om side med det funktionelle Fiskars køkkengrej hos Shop At Home.

Shop At Home

Lyngby porcelæn – ekstra meget fra dette brand

I 1930’erne blev Lyngbyvasen introduceret på det danske designmarked. Dengang var den hvide, riflede vase alment eje i ethvert hjem, men med tiden gik den i glemmebogen. For nogle år siden fik vasen sig dog en stor genfødsel - så stor at flere designvirksomheder besluttede sig for at sætte den i produktion igen, så den ikke længere bare skulle være at finde på landets loppemarkeder. Lyngby porcelæn lever nu igen i bedste velgående, og der er blevet tilføjet rigtigt mange smukke ting til sortimentet derfra. Fælles for dem alle er det riflede porcelæn, der nu også findes i farvede samt matte variationer. Vaser, lysestager, krukker og meget mere findes sågar i klart glas i forskellige nuancer. Riflerne er dog stadig umiskendeligt kendetegnet ved Lyngby porcelæn, og der er rig mulighed for at shoppe løs af det online hos Shop At Home.

Fiskars køkkengrej i en ekstra skarp kvalitet

Fiskars køkkengrej er kendt for sit gode design og funktionalitet. Der er rig mulighed for at optimere sit køkken med gode redskaber til både madlavning og bagning fra denne virksomhed, der altid har en god tyngde med i sit design. Det er især de kraftige og kvalitetsfulde materialer, der er kendetegnende for Fiskars køkkengrej. Dét og så den kraftige orange farve, der ofte går igen i deres kollektioner, så man for eksempel nemt kan kende en saks eller en grydeske i plast fra Fiskars. Køkkenknivende fra virksomheden er et sikkert valg, hvis man gerne vil have gode kokkeknive i en ordentlig kvalitet uden at skulle spendere en formue.

Få adgang til Fiskars køkkengrej, Lyngby porcelæn og meget mere online hos Shop At Home på hjemmesiden www.shopathome.dk.

Kategorier