Find alt lige fra springvand til sneglegift hos Havehobby.dk

At holde en have pæn og ren kræver mange forskellige indsatser og her kan Havehobby.dk hjælpe med langt det meste til haven. Uanset om det så handler om at slippe af med ulækre snegle ved hjælp af sneglegift eller det handler om at indrette haven med eksempelvis et springvand, så kan denne hjemmeside være til stor hjælp.

Havehobby.dk

Prisbillige og effektive typer af sneglegift

Dræbersnegle og andre typer af snegle kan være en plage for rigtig mange haveejere. For at komme denne udfordring til livs kan det derfor være nødvendigt at lægge sneglegift i haven. For en billig, men samtidig yderst effektiv bekæmpelse af dræbersnegle, er gift af mærket ECOstyle et godt valg, da det netop har et højt indhold af det aktive stof Ferramol/Ferrifosfat. Denne type sneglegift og flere andre typer fås bl.a. hos Havehobby.dk og disse typer af sneglegift er ganske ufarlige for mennesker, husdyr og andre dyr, der måtte opholde sig i haven. Derfor kan man trygt bekæmpe plagen med dræbersnegle ved hjælp af sneglegift uden risiko for, at andre end sneglene tager skade. Ved hjælp af denne type gift kan man således få en have, hvor man slipper for de slimede og ulækre skadedyr.

Flotte springvand til haven

Skal haven indrettes med andet end farverige blomster, så kan springvand være en oplagt mulighed. Springvand fås nemlig i mange forskellige materialer og designs, hvilket gør det muligt at sætte et spændende og unikt præg på sin have. De mange forskellige udformning og skulpturer i springvand kan give et helt unikt udtryk i haven samtidig med at lyden fra det rislende vand er ganske afslappende at lytte til. Et materiale, som er ganske poulært blandt de mange typer af springvand, er granit, da det er let at holde samtidig med at det er en sten, der pynter rigtig godt i haven. Hvis man gerne vil se nogle at de mange muligheder, så kan man besøge hjemmesiden havehobby.dk.

 

Kategorier