Dialægt plakater og Hipd plakater med humoristiske motiver forhandles hos nordicmade.dk

nordicmade.dk huser et imponerende udvalg af de flotteste plakater og tryk såsom de populære Dialægt plakater eller de humoristiske motiver fra Hipd plakaterne.

nordicmade.dk

Sjove Dialægt plakater

Rigtigt mange moderne plakater og tryk følger i øjeblikket en stor trend, der omhandler forskellige typografier og ordspil. Dialægt plakaterne har været med til at starte denne bølge med deres sjove koncept. Hver plakat repræsenterer en bestemt egn eller landsdel og dennes særlige dialekt med særlige talemåder og udtalelser. Hvis man er stolt af for eksempel at være nordjyde, kan man passende have en Dialægt plakat hængende derfra. Dialægt plakater rummer efterhånden mere end bare de geografisk bestemte dialekter, men leger også med udtryk og talemåder fra blandt andet sportens verden. Alle Dialægt plakater findes online hos nordicmade.dk, der gør det nemt at købe fede plakater og tryk til væggene i ens hjem.

Hipd plakater med humoristiske motiver

Hipd plakater kombinerer humoristiske motiver med ordspil og gakkede talemåder. Plakaterne ser ikke bare super flotte ud, men vil også kunne få de fleste til at trække på smilebåndet. Hos Hipd er de rigtigt dygtige til at arbejde med de humoristiske motiver, så de har mening såvel som rent æstetisk værdi. Plakaterne passer perfekt ind i hjem, hvor der er plads til humor og grin, og hvor det gerne må være lidt ungt og uhøjtideligt. Formsproget er meget grafisk, hvor de humoristiske motiver får perfekt modspil af typografierne, der omkranser selve motivet og dermed bliver en del af billedet. Der bruges masser af farver, så skal der bringes lidt kulør ind i boligen, er Hipd plakater et oplagt valg. Find dem online hos webshoppen nordicmade.dk.

Besøg nordicmade.dk og se deres samlede udvalg af Dialægt plakater og Hipd plakater med humoristiske motiver på hjemmesiden www.nordicmade.dk.

Kategorier