Charmerende udvalg af lys fra et lysestøberi samt dekorative bloklys hos Kastanielys

Hvis man skal skabe en ekstra hyggelig stemning derhjemme i stuen eller på middagsbordet, når der kommer gæster, så er stearinlys, herunder eksempelvis bloklys, et godt stykke tilbehør til formålet. Skal stearinlysene være ekstra fine, så kan lys fra et lysestøberi som fx Kastanielys være en rigtig god mulighed.

Kastanielys

Dekorative bloklys

Bloklys kan i dag fås i et utal af størrelser og farver, og derfor kan man også tilpasse fx farven til en bestemt borddækning. I og med at disse stearinlys findes i så mange forskellige størrelser, kan man også skabe en meget dynamisk borddækning ved at vælge forskellige størrelser. Alt i alt kan bloklys altså gøre underværker og pynte ekstra flot på bordet. Vælger man et bloklys i en af de store størrelser, har man desuden et stearinlys, der kan brænde i mange timer før det skal skiftes ud. Så når man tænder sit stearinlys til festen eller bare som hyggebelysning derhjemme, så skal man ikke hele tiden spekulere på at skifte sit stearinlys ud. Er man på udkig efter et alsidigt udvalg af bloklys i alle regnbuens farver, så kig forbi hjemmesiden kastanielys.dk.

Få flotte lys fra et lysestøberi

Indretter eller dækker man middagsbordet med stearinlys, så kan man uden tvivl få et mere varmt og elegant udtryk. Ønsker man at gå skridtet videre, så kan stearinlys fra et lysestøberi også være et rigtig godt valg. Fra et lysestøberi kan man nemlig få håndlavede lys, der er yderst elegante og i en rigtig god kvalitet. Har man helt specifikke krav til størrelsen eller farven på sine stearinlys, så kan et lysestøberi også være et besøg værd, da de ofte kan tilpasse sig til konkrete krav eller ønsker. Ønsker man at gå på opdagelse i et lysestøberi, så har Kastanielys et charmerende udvalg af stearinlys, der helt sikkert vil pynte derhjemme.   

Kategorier