Ved Ans Rejser tilbydes flodkrydstogter fra Avignon til Lyon i Frankrig

Ans Rejser er et dansk rejseselskab, som kan tilbyde en række fantastiske destinationer med lidt af hvert, når det gælder oplevelser. Der er blandt andet flodkrydstogter fra Avignon til Lyon med ren afslapning, eller fantastiske naturoplevelser på flodkrydstogt på Rhinen.

Ansrejser.dk logo.png

Flodkrydstogter fra Avignon til Lyon

Flodkrydstogter fra Avignon til Lyon er en ganske eksklusiv tur i særklasse, hvor man kommer rundt og se de flotteste seværdigheder i Lyon Avignon. Selvfølgelig krydret med en lang række naturoplevelser i særklasse og vinranker i lange baner.
Der vil selvfølgelig være mulighed for at smage på nogle af Frankrigs herlige vine på disse flodkrydstogter fra Avignon til Lyon. Ligeså vil der bliver sørget for besøg i nogle af byernes attraktive seværdigheder og skønne forretninger. Når de 11 rejsedage er gået vil der både have været plads til afslapning, tid på egen hånd og byrundture med guide.
Ans Rejser har simpelthen taget højde for det hele på deres flodkrydstogter fra Avignon til Lyon, og det er blot et spørgsmål om at booke turen på deres hjemmesiden
www.ansrejser.dk. Så er man af sted på den foretrukne dato. 

Ans Rejser

Ans Rejser kan selvfølgelig også tilbyde ture hvor der er fokus på ren afslapning. Der er blandt andet den smukke ø Malta. Det er stedet hvor man kan opleve et fantastisk klima og masser af historie, om man vil. Generelt så har Ans Rejser lagt rejseprogrammet således, at der er plads til ren afslapning, men nogle dage er der også fokus på oplevelser. Man er selvfølgelig selv med til at bestemme hvorvidt man ønsker at tage med på disse ture, men Ans Rejser har naturligvis sørget for at de er inkluderet i prisen på de fleste ture.
Man kan læse meget mere om en ferie med ren afslapning på hjemmesiden www.ansrejser.dk. Det er også stedet man kan kontakte de venlige rejseledere bag Ans Rejser. De hjælper naturligvis med alle spørgsmål. Rigtig god tur.

Kategorier