Tag på safari og badeferie, bl.a. til Zanzibar og Uganda

Vil du opleve en Uganda smukke natur og dyreliv med safari rejse? Det kan Africa Tours hjælpe med. De arrangerer rundrejser/safarirejser i Afrika, derudover badeferier, f.eks. til Zanzibar.

Zanzibar badeferie

Afrika er ikke kun et sted, hvor man rejser hen for at komme på safari. Der er også nogle gode badedestinationer på kontinentet. En af de mest populære er Zanzibar. Tag på en Zanzibar badeferie kombineret med safari i Tanzania. Africa Tours arrangerer disse til stærke priser. Det, som man ofte forbinder med Zanzibar, er hvide sandstrande og kokospalmer. Landet byder også på flotte koralrev. Zanzibar er dog mere end disse ting. Stedet har en dyb historie, og der er masser af kulturelle seværdigheder, som man kan opleve i Zanzibar. Der er gamle forter, byer med snævre arabiske gyder og gammeldags havne, som man kender dem fra 1001 nats eventyr. Zanzibar ligger ca. 40 km fra fastlandet. Landet udgøres af to hovedøer. Zanzibar har et beskedent indbyggertal, og halvdelen af dem bor i hovedbyen. Du kan læse mere om Zanzibar hos Africa Tours. De har nedskrevet de væsentligste oplysninger på hjemmesiden. Africa Tours giver dig en verden af oplevelser. Fordyb dig på dette storslåede kontinent. Africa Tours vil med glæde arrangere en badeferie, rundrejse eller safaritur til dig.

 

Uganda safari

Uganda er et ægte safariland. Du kan komme på en Uganda safari til en god pris. Africa Tours giver dig masser af oplevelser i Uganda. Landet er en perle i Afrika, og du kan se alle de populære dyr. Der er bl.a. chimpanser og gorillaer, og man kan også komme på rafting på Nilen.

 

Rundrejse i Afrika

Vil du på rundrejse i Afrika? Det kan Africa Tours sørge for, at der bliver en realitet. De er eksperter i Afrika, og de har hjulpet mange tilfredse kunder til dette kontinent. Der er masser af informationer at finde online. Der kan du læse mere om Afrika, og hvad der er at opleve i de forskellige lande.

Kategorier