Super spændende firmarejser samt effektiv produktlancering

Hos Corporate Travels & Events kan du købe super spændende firmarejser til din ansatte til spændende destinationer. Hvis i skal bruge hjælp til kickoff, så tilbyder de også en super effektiv produktlancering.

Corporate Travel & Events

Firmarejser til spændende destinationer

Corporate Travels & Events sælger bl.a. firmarejser til super spændende destinationer, og hvis du har overvejet at invitere dine ansatte på en spændende firmarejse, så kan de hjælpe dig med den perfekte tur med de bedste oplevelser. De samarbejder de aktuelle lokale mennesker, og kunne aldrig drømme om at købe en færdig pakke fra en lokal agent, og derfor får du helt unikke firmarejser med Corporate Travels & Events. De kender hele verden, som deres egen bukselomma og har et skarpt øje for det faglige indhold på en firmarejse, så der hele tiden kommer til at være en rød tråd igennem rejsen med firmaet. De holder sig ikke tilbage for at foreslå, hvilken tur, der passer bedst til lige præcis jeres firma, og det gær de ud fra en grundig research af jeres firma, samt et godt kendskab til lokale, til ture, udfordringer, logi, bjerge, floder, byer og meget mere.

Effektiv produktlancering

Hvis du skal lave kickoff på et nyt produkt, så kan Corporate Travels & Events også hjælpe dig, for de har en lang række firmaevents bag sig, og kan helt sikkert også lave en effektiv produktlancering for dig. Når man skal lave kickoff, så er timingen helt afgørende, og man skal virkelig have en original ide, som gør det til en uforglemmelig dag, og det er den slags ideer, som de opfinder for dig, og derfor kan du roligt lade dem stå for den effektive produktlancering. Der er mange forskellige måder at gøre det på, og de har mange års erfaring med mange forskellige samarbejdspartnere, og de har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere i udlandet, som de kan sætte dig i forbindelse, hvilket godt kan være kimen til en effektiv produktlancering. Kontakt Corporate Travels & Events, hvis du skal lave kickoff på et nyt spændende produkt, hvis du vil på en spændende firmarejse, eller hvis du har et andet event, som du gerne vil have hjælp eller inspiration til.

 

Kategorier