Rundrejser i Italien, rejser til Sicilien plus de unikke guidede rejser til Rom

Mange danske familier rejser til Sicilien eller andre italienske destinationer i sommerferien. Rundrejser i Italien er i høj kurs, ligesom guidede rejser til Rom er noget, der bliver revet væk hos Ans Rejser. Du kan finde mere info om de mange italienske destinationer fra Ans Rejser på deres hjemmeside www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Rundrejser i Italien til alle egne af dette land

For mange er rundrejser i Italien lig med fantastisk mad og smukke oplevelser. Der er så meget skønt at finde i Italien, og det er noget man godt kan komme til at glemme. Det er tit man vender øjnene længere væk, hvis man gerne vil på et eventyr med familien. Asien er blevet et mere og mere populært rejsemål, i takt med at flybilletterne er blevet billigere og billigere. Men man behøver slet ikke komme så langt væk hjemmefra, før man kan få fantastiske oplevelser for hele familien. Rundrejser i Italien er skønne for de dovne dasere, som foretrækker at ligge på stranden dagen lang. Rundrejser i Italien er også perfekte for den kulturinteresserede, som kan opleve mange historiske monumenter i eksempelvis Rom.

Fremragende rejser til Sicilien hos Ans Rejser

Hvis man er lidt forelsket i Italien, må man også komme længere syd på, og opleve Sicilien. Oplev Sicilien med Ans Rejser, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget! Der er noget unikt over øboere og deres sammenhold – sådan er det over hele kloden. På rejser til Sicilien finder du nogle af de skønneste naturoplevelser og nogle af de skønneste mennesker. Rejser til Sicilien er på den måde en oplevelse, som man sent glemmer, og en rejse man ønsker man kunne tage igen.

Spændende guidede rejser til Rom

Når det er sagt, så er guidede rejser til Rom også højt på listen hos mange af os kolde og blege danskere. Man får sydens sol ind med fantastiske kulturelle oplevelser på guidede rejser til Rom. På hvert gadehjørne venter et nyt fredet og historisk monument, som skal opleves før man kan komme videre. Du kan finde meget mere info på www.ansrejser.dk.

Kategorier