Påskefrokost buffet samt forårsmenu ud af huset til en fin pris

Et lækkert udvalg af smagfuld mad er få klik væk. Besøg Salt og Peber online for at se deres påskefrokost buffet eller for at bestille en forårsmenu ud af huset. God mad leveret til døren behøver ikke at koste en formue!

Salt og Peber

Salt og Peber har en fremragende påskefrokost buffet

I løbet af påskedagene er det en mulighed at bestille en påskefrokost buffet hos Salt og Peber, der indeholder alle de lækre retter, som man nu engang associerer med de festlige påskedage. Der er fx æg, rejer, leverpostej, hønsesalat, brie og andre oste. Du kan se en komplet liste over maden inde på saltogpeber.dk, der har sammensat en super lækker påskefrokost buffet, der kommer til at ramme bredt. Alle i familien finder noget, der frister. Det er værd at bestille mad ud af huset leveret på denne dag, så man kan nyde hinandens selskab ekstra meget. Hvis du ønsker en påskefrokost buffet ud af huset til en fordelagtig pris, så bestil hos Salt og Peber. Deres catering muligheder er mange, og de leverer også mad til de andre kendte højtider.

Forårsmenu ud af huset tilberedt af dygtige kokke

Du er i stand til at vælge imellem meget i diner transportable hos Salt og Peber, og det betyder, at du også kan finde en forårsmenu ud af huset. Læs mere inde på deres hjemmesideadresse på saltogpeber.dk. Det kan nævnes, at denne menu til foråret fx indeholder svinefilet, hvedekernesalat og chokolademousse. Du kan selvfølgelig vælge ekstra ting til, så menuen er perfekt for alle gæsterne. Det er det gode ved Salt og Peber. Der er så mange muligheder for mad tilvalg, at man aldrig kan gå galt i byen, og den smagfulde forårsmenu ud af huset samt andre retter hos Salt og Peber bliver leveret i emballage specielt til formålet. Det kan i hvert fald anbefales at vælge deres forårsmenu ud af huset, hvis man ønsker ekstra valuta for pengene.

Find en forårsmenu ud af huset samt påskefrokost buffet hos Salt og Peber, der leverer den bedste mad tilberedt af professionelle kokke lige til jeres dør.

Kategorier