Oplev USA, Best of the West eller den store Kinarejse med Ans Rejser

For at få den bedste oplevelse når du har ferie, vil det være ideelt, at du tager på en rejse, der giver dig den bedste mulighed, for at glemme hverdagens stress. Hos www.ansrejser.dk kan du finde de helt rigtige rejser, blandt andet USA, Best of the West eller du kan komme på den store Kinarejse.

Ans Rejser

USA, Best of the West

Er du fascineret af USA, og gerne vil opleve den fantastiske vestkyst og alt de har at byde på, så bør du tage ind forbi Ans Rejser. De kan tilbyde dig, den helt perfekte rejse, med deres sammensatte USA, Best of the West, hvor du oplever alt der simpelthen må opleves, når du er i de forskellige områder. Turen er planlagt, så du kan opleve spændende og anderledes natur, samt kulturen i de store byer. Du vil opleve Route 66, Death Valley og San Fransisco, i blandt meget andet spændende. Ans Rejser har planlagt den helt perfekte tur, der går over det bedste af USA's vestkyst så du kan få en lækker og spændende oplevelse, som du vil huske længe.

Den store Kinarejse

Har du behov for at opleve noget helt nyt, og komme langt væk fra hverdagen, så vil det være en god ide, at du finder en lækker rejse fra Ans Rejser. Hos dem kan du finde den helt perfekte rejse, blandt andet den store Kinarejse, der er sammensat så du oplever det bedste af Kina. Det er et mangfoldigt land, der har fantastiske oplevelser at byde på. Du kan blandt andet opleve forskellen på udviklingen i Beijing i forhold til det Sydlige Kina. Du vil se landets historie på rejsen, så du blandt andet vil opleve Terracotta hæren, Den Kinesiske Mur og Den Himmelske Fredsplads. Ans Rejser har sammensat en fantastisk rejse til Kina, der vil give dig den bedste oplevelse af kultur, mad og historie.

Kategorier