Oplev Rhinen og romantiske Rüdesheim samt Dresden - Tysklands Firenze

Hos Ans Rejser er de blandt andet eksperter i ture rundt i Tyskland til Dresden -Tysklands Firenze - samt Rhinen og romantiske Rüdesheim for bare at nævne et ganske lille udpluk af de mange destinationer.

Ans Rejser

Rhinen og romantiske Rüdesheim

Området ved Rhinen og romantiske Rüdesheim er værd at besøge mindst én gang. Faktisk er det et af de steder i Tyskland, som rigtigt mange vælger at vende tilbage til gang efter gang. Der er mange smukke naturområder med frodige bjerge og vinmarker, man kan gå på opdagelse i. Der er også en masse romantiske og charmerende byer med et fint kulturliv og spændende lokale historier, man kan lade sig gribe af. Rejs til Rhinen og Rüdesheim med Ans Rejser og få et unikt indblik i netop dette område af Tyskland, som enhver med en forkærlighed for tysk kultur og natur helt sikkert vil falde pladask for.

Dresden - Tysklands Firenze

Dresden ligger lige mellem Berlin og Prag og er en ganske særlig by med sin egen historie. Dresden - Tysklands Firenze - har fantastisk flot arkitektur og en spændende byplanlægning. Byen har været på UNESCO’s liste over verdenskulturarven, hvilket vidner om, hvor beriget en by, der er tale om. Kulturlivet lever i bedste velgående i Dresden, og der vil altid være noget nyt og spændende at opleve uanset, om man har været der før eller ej. Ans Rejsers rejseledere guider en sikkert rundt og sørger for, at der er rig mulighed for at suge alle indtryk til sig. Samtidig rejser man med andre rejseglade danskere, så der altid er nogen at opleve turen med.

Oplev Dresden - Tysklands Firenze - og området omkring Rhinen og romantiske Rüdesheim med Ans Rejser, som altid bruger dansktalende rejseguides, og som har mange års erfaring fra rejsebranchen. Mere info her: www.ansrejser.dk

Kategorier