Kom i julestemning med Ans Rejser - Tag familien med til Tivoli eller julemarked i Lübeck

Hos Ans Rejser kan du finde mange forskellige spændende ture og events, og du kan klart komme i julestemning med en tur til Julemarked i Lübeck eller ved at mærke den gode julestemning i Tivoli.

ans rejser

Kom i julestemning i Tivoli København

Vil du gerne komme i julestemning, så tag en tur til København til julestemning i Tivoli. Hele Tivoli i København gør meget ud af julen, og her vil du opleve en anden forlystelsespark, end den du måske kender. Der er mange forskellige spændende ting at opleve til julestemning i Tivoli, og det er en oplagt tur for hele familien. Der er mange gode oplevelser, som helt sikkert vil være et hit for både børn og voksne, og der er ikke noget som den skønne gamle forlystelsespark i hjertet af København i julen. Den er smuk og skøn, og der er virkelig ikke sparet på noget. Du vil helt sikkert elske de spændende forlystelser og de varme julelys, som stedet er pyntet med. Tag til julestemning i Tivoli, det er den bedste måde at komme i stemning i højtiden. Der er helt sikkert nok til alle, og du kan helt sikkert mærke den gode stemning, hvis du tager familien med i bussen med Ans Rejser.

Mærk julestemningen på det berømte julemarked i Lübeck

På hjemmesiden www.ansrejser.dk kan du læse om mange forskellig ture til hele verden. Bl.a. tager Ans Rejser til mange forskellige julemarkeder hele verden over, og du kan bl.a. tage til julemarked i Lübeck, hvor du helt sikkert vil komme i god julestemning. Mærk stemningen i Tyskland med en tur til julemarked i Lübeck – Tyskland er kendte for deres julemarkeder, og hvor meget de gør ud af det, og her kan du opleve en skøn kulturoplevelse, som helt sikkert vil få bragt dig i julestemning. Desuden kan du købe super lækker mad, julegodter i de mange boder som sælger diverse lækkerier og godter til jul på det berømte marked. Turen foregår i bus, og der en overnatning på et hotel i byen tæt ved det berømte julemarked i Lübeck. Du kan handle ved grænsen på vej hjem, hvis du skal bruge billige øl og sodavand, og der er medregnet plads til den grænsehandel i bussens bagagerum.

Kategorier