Forkæl din camping passion med dette kæmpe udvalg

Kunderne hos Camping & Fritid Horsens bliver virkeligt forkælet med et kæmpe udvalg af både fortelte og møbler til camping fra producenten Isabella.

Cfhorsens

Isabella

De fleste, der har besøgt Camping & Fritid Horsens, ved, at der er nogle rigtigt gode leverandører af campingudstyr at finde på webshoppen. En af disse leverandører er Isabella, der både laver fortelte og campingmøbler. Hvis man er den type campist, som gerne vil have maksimal komfort og god kvalitet for sine penge, gør man aldrig galt i skoven med produkter fra Isabella. På webshoppen kan man danne sig et overblik over det komplette udvalg af produkter fra netop denne producent.

Fortelte

Fortelte kan virkeligt optimere pladsen, man har til rådighed, når man camperer på campingplads. Selve campingvognen kan godt synes lidt trang, hvis man er en familie eller flere personer, der camperer sammen. Forteltet åbner op og skaber ekstra plads og rum til hygge og aktiviteter. Isabella er af mange kendt for at være en af de bedste producenter af netop fortelte i prima kvalitet. Deres fortelte er nemme at sætte op og kan modstå vind og vejr.

Møbler

Inden i forteltet skal der selvfølgeligt være nogle møbler. Borde og stole er et must, så man kan sidde og spise sammen eller spille et spil. Isabella laver også andre møbler til campingbrug såsom liggestole, der skaber en perfekt plads til solbadning og afslapning. Alle møblerne er designet med henblik på at kunne klappes sammen og pakkes væk, når de ikke er i brug.

Nogle brands skiller sig bare ud fra de andre med hensyn til design og kvalitet. Isabella er et af disse brands og kan gang på gang overraske med deres lækre fortelte og møbler, som er perfekt til alle former for camping.

Kategorier