Fantastiske ture til det formidable Italien

Amalfikysten er en helt igennem formidabel stribe af strand i Italien, og et af Europas bedste steder at slappe af i. Hos Ans Rejser tilbyder man dig at komme af sted til Amalfikysten, Sorrento og Pompei.

Andsrejser

En ferie lige til opleveren

En bedre blanding kan ikke sammensættes. Du får både historie, badeferie, solrigt vejr og naturskøn trekking op af vulkanen Vesuv. Sammen med denne flotte rejse kommer der også en lang række fordele Ans Rejser har sørget for. Såsom gratis parkering i Billund lufthavn, 4 stjernet hotel og der er inkluderet hele 3 udflugter. Så skynd dig at bestille denne skønne rejse til Italien og Amalfikysten, og oplev et så varieret og godt planlagt program at du næsten ikke kan ønske mere. Du kan læse meget mere om turen til Italien og Amalfikysten inde på www.ansrejser.dk, og der har du også muligheden for at stille alle de spørgsmål du ønsker. Ans Rejser svarer altid med et smil.

Du må ikke gå glip af Amalfi og Capri

Amalfi og Capri er noget du bør opleve mens du stadig kan. Det er vel nok Italiens smukkeste kystlinjer med bølger, som banker mod den stejle kyst. Amalfi & Capri har en lang historie som rækker helt tilbage til middelalderen, og du det vil du komme til at opleve med det program Ans Rejser har lagt til dig. Du får 6 dage i Amalfi & Capri med varierende dage, og mulighed for at tage ud på egen hånd. Det hele fås til en af Danmarks skarpeste priser, og det betyder at du kan nyde en ekstra god middag i byen. Det betyder dog ikke at der er sparet på noget. For selvom prisen er lav, så er planlægningen og programmet stadig i top. Klik ind på www.ansrejser.dk og læs meget mere om turen til Amalfi & Capri. Der kan du desuden også læse programmet detaljeret, og ikke mindst se prisen på den seks dages rejse.

Kategorier