Cirkusrevyen skal opleves med Ans Rejser, som også tilbyder en tur til Wien - musikkens by

Ans Rejser byder både på rejser til udlandet samt herhjemme i Danmark. Oplev blandt andet en fantastisk tur til Wien eller tag på en weekendtur til København og få underholdning i form af Cirkusrevyen. Læs mere nedenfor om Ans Rejser eller besøg www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Wien - musikkens by og meget andet

Et af de steder som Ans Rejser tilbyder rejser til i Europa er Østrig. I Østrig er hovedstaden Wien og den kan du selvfølgelig også besøge sammen med Ans Rejser. Byen har en helt fantastisk stemning over sig. Med flot arkitektur, der stammer helt tilbage til barokken, er byen en af de storbyer, der har bevaret allermest historisk arkitektur og med den gamle arkitektur følger en helt speciel stemning med som man ikke oplever mange andre steder. Sammen med Ans Rejser kommer du selvfølgelig til at opleve de nærmest obligatoriske seværdigheder der er, når man besøger byen og rejsen byder både på flot natur i form af skov, flotte bygningsværker som for eksempel spektakulære slotte samt gode teaterforestillinger og musik. Wien er en by, der har lidt til alle. Både historie, landskab og masser af kultur. Besøg sammen med Ans Rejser Wien – musikkens storby og få en ferie du aldrig vil glemme igen.

Cirkusrevyen tilbyder underholdning på tværs af generationerne

De fleste kender nok allerede til Cirkusrevyen. Danmarks største revy, der er helt fantastisk og sprængfyldt med sjov og politisk satire. Ans Rejser tilbyder super fede og utrolig hyggelige ture med overnatning i Danmarks hovedstad. Udover revy byder turen med Ans Rejser til København også på kanalrundfart i byen, lækker middag og masser af hygge. Overnatning foregår på et super lækkert hotel og turen er generelt præget af luksus. Cirkusrevyen har eksisteret i mere end 80 år og har stadig den dag i dag, stor succes hos publikum. Revyen byder på et hold af super underholdende skuespillere, der er utrolig vellidte i Danmark og derudover er omgivelserne ved revyen også super hyggelige. Du får en tur til København med en sjov aften til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken til en super favorabel pris, når du handler hos Ans Rejser. Tag dine nærmeste med på en uforglemmelig tur til København sammen med Ans Rejser og til en fantastisk aften. Læs mere på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser hjælper dig med at få den helt perfekte ferie. Hvad enten det blot er en weekendtur eller en længere tur langt ude i verden. Se udvalget af ture og rejser på www.ansrejser.dk.

Kategorier