Busrejser til Tyskland med Ans Rejser - Friedrichstadt

Busrejser hos Ans Rejser er en luksusoplevelse i sig selv. Tag med denne transportform til forskellige steder i Danmark og Europa. Friedrichstadt er en populær destination i Tyskland, du kan læse mere om her eller på ansrejser.dk.

Ans Rejser

Busrejser til Danmark og Europa

Bestil luksus busrejser online. Kom med Ans Rejser rundt omkring i Danmark eller andre lande i Europa. Her rejser du med specialindrettede busser, som adskiller sig væsentligt fra den typiske regionalbus. Sæderne minder mere om flysæder med justerbar fodstøtte og mulighed for at lægge det ned. Du har adgang til en læselampe samt individuelle luftdyser, så du ikke kommer til at svede. Det vigtigste element for de høje danskere er nok den ekstra benplads. Man ved aldrig, hvornår en kop te eller kaffe kunne være trængende, og derfor tilbyder Ans Rejser også ad libitum kaffe og te på deres ferier. Tag på busrejser til Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, men også lande længere mod syd. Den gratis trådløse internetforbindelse betyder, at man ikke kommer til at kede sig undervejs. Det eneste, du skal gøre, er at nyde tiden under transport og slappe af. Som du kan høre, er busrejser fra dette rejsebureau lidt ud over det sædvanlige.

Friedrichstadt - kanaler og historiske bygninger

Ans Rejser tilbyder en særdeles efterspurgt tur til Friedrichstadt på tre dage, som også byder på oplevelser undervejs. Den første dag køres forbi Gottorp Slot, Dybbøl og Danevirke. Her oplever du det tætte og sideskiftende forhold mellem Sønderjylland og Slesvig-området, som er en del af dansk kulturarv og historie. Den næste dag tager rejsen jer forbi Ejderdæmningen, og så ankommer man efterfølgende til Friedrichstadt. Den kaldes for en ”hollænderby” - især grundet de smukke kanaler. Denne idylliske og skønne by er let at blive forelsket i. Book din ferie til Friedrichstadt allerede i dag på www.ansrejser.dk.

Bestil ferien til Friedrichstadt via ansrejser.dk. Dette bureau tilbyder busrejser til mange spændende tyske byer til konkurrencedygtige priser - arrangeret i forvejen og med entre, mad og andet i prisen (se individuelle rejser for mere info om dette).

Kategorier