Bredt udvalg af forskellige slags aktive ferier

Hos Bjergsport kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags aktiv ferie. Du kan bl.a. komme på vinter adventure ferie i Østrig eller på andre slags multisports rejser.

Bjergsport

Multisports rejser

Hos Bjergsport finder du et bredt udvalg af mange forskellige slags multisports rejser. Her kan du finde udfordringer, grin, sved, blod og tårer og helt sikkert rejser, som du aldrig glemmer. Rejser, hvor du skal presse dig selv, hvor du kommer til at sove som et sten hver eneste nat og rejser, hvor du lærer noget om dig selv. Multisports rejser er til dem, som keder sig med det samme, når de sætter sig i en campingstol ved gardersøen med en dåsebajer. Multisports rejser er til dig, der kan lide udfordringer, og som kan lide at være aktiv på din ferie.

Vinter adventure ferie i Østrig

Hvis du kan lide snesport og aktiviteter om vinteren, så er en vinter adventure ferie i Østrig måske lige noget for dig? Hos Bjergsport kan du finde en 8 dages vinter adventure ferie i Østrig til en super god priser. Her vil du prøve mange forskellige slags aktiviteter, bl.a. snevandring med snesko, isklatring, skiløb og meget mere. Der er super mange dejlige dage, hyggelige stunder i hytten, aktiviteter, udfordringer, tid til sneboldkamp og meget mere på sådan en dejlig tur. Du vil helt sikkert elske den skønne Østrigske bjergside, hvor der er storslået natur, som man aldrig glemmer synet af, og som helt sikkert vil gøre dig svimmel. Prøv en vinter adventure ferie i Østrig, hvis det lyder som noget for dig.

Aktiv ferie

Hvis du kan lide en god aktiv ferie, så kan Bjergsport lide dig. For de laver aktive ferier for alle som vil med, og det kan være, at det skulle være dig. Hvis du kan lide at udfordre dig selv, hvis du kan lide at presse dig selv, hvis du kan lide at køre mtb, stå på ski, klatre, svømme, trekke, løbe, springe, rutsje eller vandre, så er en aktiv ferie måske lige noget for dig og din familie. 

Kategorier