Tilbud på nyrebælte og motorcykel hjelm i høj kvalitet hos MotoHaus

Er du på udkig efter noget godt udstyr til dig og din motorcykel, så har MotoHaus gode tilbud på et nyrebælte og en motorcykel hjelm med høj kvalitet og godt design. Besøg dem her www.motohaus.dk og find inspiration på deres professionelle shop.

MotoHaus

Nyrebælte med komfort

MotoHaus er en fantastisk online shop for dig, som elsker at komme ud i det blå på din kværn. De har skabt en brugervenlig shop, hvor du kan finde forskellige udstyr, der kan beskytte dig på din bike ude på landevejen. Er du for eksempel på udkig efter et godt nyrebælte, der ikke generer, mens du har det på, så har de en super god model fra Held. Modellen er lavet i stærk skum, der giver dig den optimale beskyttelse. Bæltet sættes let fast med velcro og har syede kanter, som ikke irriterer kroppen. Klik ind her på linket www.motohaus.dk og læs mere om det gode nyrebælte fra Held, der kan give dig den optimale beskyttelse på din motorcykel.

Motorcykel hjelm fra Katana

Er du også på udkig efter en god motorcykel hjelm, så har MotoHaus et godt tilbud på styrthjelme fra Held. Styrthjelme fra Held er meget populære, da de har et flot design og en meget god kvalitet, der beskytter dig, når uheldet er ude. Du finder blandt andet deres populære motorcykel hjelm Katana, som dækker hele ansigtet. Katana har en ABS skald med et blødt inderfoer i polyester. Den går hele vejen rundt om hovedet og har et gennemsigtigt visir, der kan trækkes ned foran øjnene. Klik ind her www.motohaus.dk og læs mere om den professionelle motorcykel hjelm fra Held.

Skab den bedste sikkerhed på cyklen med et nyrebælte og en motorcykel hjelm fra Held hos MotoHaus. Besøg dem online her www.motohaus.dk og find godt udstyr til gode priser og med en hurtig levering.

Kategorier