Super god dykkerflaske og reparation af våddragt hos Ocean Dive

Ocean Dive er stedet for dig, som er interesseret i dykning. Uanset om du mangler udstyr til fritidsdykning med familien eller til teknisk dykning, så finder du det her. Ocean Dive forhandler et stort udvalg af dykkerflasker og tilbyder også reparation af våddragter og trykprøvning af dit udstyr.

Ocean Dive

Dykkerflaske i høj kvalitet

Hos Ocean Dive finder du en bred vifte af dykkerflasker til forskellige typer dykning. Du finder både enkeltflasker, sæt med to flasker og diverse tilbehør og ventiler til dykkerflasker. Hvilken type flaske, du skal vælge, afhænger meget af om du eksempelvis skal bruge den til fritidsdykning eller teknisk dykning. Når du handler hos Ocean Dive, kan du i hvert fald være sikker på at finde lige den dykkerflaske, som matcher dit behov. Her er dykkerflasker og ventiler i høj kvalitet, så du kan føle dig sikker på, at der ikke opstår problemer, når du er under vandet. Er du i tvivl om, hvilken type flaske, der passer til dig, så kan du få hjælp til at træffe det rette valg hos Ocean Dive.

Reparation af våddragt

Ocean Dive udbyder et stort udvalg af nyt og brugt dykkerudstyr, men det er også muligt at få repareret dit eksisterende udstyr. Hos Ocean Dive kan du få lavet reparation af våddragt, hvor du bl.a. kan få udskiftet dele eller monteret en ny lynlås. Reparation af våddragten kan være nødvendigt af mange årsager. Måske er det på tide at få udskiftet manchetter eller måske har du fundet ud af, at det kunne være smart at få en lomme monteret. Uanset hvad ønsket måtte være, så kan du få lavet en række forskellige reparationer af våddragter hos Ocean Dive. Reparation af våddragt foregår i Ocean Dives værksted, som også tilbyder service på din regulator og trykprøvning af dykkerflasker.

Bestil en dykkerflaske eller få foretaget en reparation af våddragt på www.oceandive.dk.

Kategorier