Strikkebøger og inspiration til dit næste strikkeprojekt

Uldma garn & design er en garnbutik i Randers og har en webshop, hvorpå du kan få strikkebøger med gode opskrifter, inspiration og tilbehør til dit næste strikkeprojekt. Udover at tilbyde en masse forskelligt garn og tilbehør, kan du på Uldma garn & designs webshop, også finde designs fra flere danske designere. Du kan blandt andet finde Hanne Falkenberg strikkekits og kastaniestrik af Tina Vejlø.

uldma garn og design

Strikkebøger af alle slags

På Uldma garn & designs hjemmeside www.uldma.dk kan du få en masse inspiration og tips til det næste du skal til at strikke. Du kan få strikkebøger af alle slags, uanset hvad eller hvem til du skal strikke. På Uldma garn & designs webshop findes der strikkebøger med opskrifter til børnetøj og tilbehør, strikkebøger kun til tørklæder og sjaler, og strikkebøger med forskellige former for strikning. Strikkebøger er gode til, hvis du trænger til lidt ny inspiration.

Hanne Falkenberg strikkekits

Som nævnt tidligere tilbyder Uldma garn & design på deres webshop, Hanne Falkenberg strikkekits. Hanne Falkenberg har designet en kollektion, efter at have arbejdet med strik i både Norge og Skotland, der hedder ”My Own”. ”My Own” bærer præg af klassiske, enkle og tidsløse looks og er derudover også fremstillet i materialer af god kvalitet.

Kastaniestrik af Tina Vejlø

Kastaniestrik er designet af Tina Vejlø. Kastaniestrik er både store og små strikkekit, i form af blandt andet små huse, frugter og huer, ofte med H.C. Andersen citater på. Uldma garn & design tilbyder kastaniestrik på deres hjemmeside www.uldma.dk, men giver dig også rig mulighed for, at få lidt inspiration, til måske selv at prøve det. Kastaniestrik er en hyggelig måde at strikke på, som du kan tage med alle steder og holde pauser med indimellem.

 

Søger du enten noget bestemt, så som Hanne Falkenberg strikkekits og kastaniestrik, eller noget inspiration til dit næste projekt, for eksempel fra gode strikkebøger, så finder du det hos Uldma garn & design.

Kategorier