Start et godt strikke projekt med kvalitetsgarn

Der er ikke noget bedre end et godt strikke projekt. Med kvalitetsgarn såsom Karen Noe garn og Filcolana garn, er det en smal sag at lave lækre resultater. Hos ingridmarie kan du købe garn af bedste kvalitet, og finde inspiration til dit næste strikkeprojekt.

ingridmarie.dk logo.png

Strik til vinteren med lækkert Karen Noe garn

Når man går vinteren i møde, er det godt at have gang i nogle gode strikkerier. Der er ikke noget bedre end at iklæde sig en sweater eller et halstørklæde, som man selv har strikket fra bunden. Med lækkert Karen Noe garn kan du være sikker på at få et blødt og varmt resultat, som du vil nyde i mange år. Det gode ved Karen Noe garn er nemlig at det både er blødt og slidstærkt, så man ikke skal gå på kompromis med komfort eller holdbarhed. Der er jo ikke noget ved strikkeri, hvis ikke resultatet kan holde til noget. Så er det jo svært at gå med det. Derfor er det danske Karen Noe garn så populært. Du kan finde et udvalg af garn fra Karen Noe på ingridmaries hjemmeside www.ingridmarie.dk, hvor du også finder alt andet du skal bruge, for at komme godt i gang med en god gang strik.

Garn i mange forskellige kvaliteter og farver

Garn fås i mange forskellige kvaliteter og farver, og det er både en gave og en forbandelse. Det er skønt at man kan variere farverne og materialerne, når man går fra projekt til projekt. Det giver en god afveksling, når man skifter lidt ud i garnet, men det kan dog være svært at vælge fra gang til gang. Filcolana garn er dansk garn, som kommer i alle de varianter du kunne ønske dig. kvaliteten er i top med Filcolana garn, og dermed skal man ikke bekymre sig om resultatet – i hvert fald ikke hvis du har den rigtige opskrift. Strikkemønstret betyder en hel del, når det handler om resultatet på et strikkeprojekt, men garnet gør nu også en stor forskel. Filcolana garn er noget af det blødeste du kan finde, og dermed kan det ikke gå helt galt med godt garn fra Filcolana.

Kategorier