Se det store udvalg fra Outwell

Hos CF Horsens finder man det store udvalg af produkter fra Outwell, men man finder også et væld af andre kvalitetsprodukter fra andre producenter.

Outwell

Outwell har i en lang årrække gået forrest inden for innovation og kvalitet, hvad angår produktion af telte og tilbehør til udendørsliv. Dette har resulteret i en lang række af kvalitetsprodukter fra Outwell, der passer til forskellige behov. Således finder man bl.a. et stort udvalg af telte, der både varierer i størrelse og form. De enkelte telte har alle forskellige fordele, der gør dem brugbare til forskellige situationer. Eksempelvis er et lavt telt, der til gengæld er en smule bredere, nemmere at anvende i åbne områder med meget vind. Udover et stort udvalg af telte, finder man også en række af praktisk tilbehør. Hertil finder man bl.a. en række af flotte elkedler, der er nemme at medtage overalt, da de kan klappes sammen. Ligeledes finder man et væld af forskellige grydesæt til madlavning, og ikke mindst gasblus, der ligeledes er transportabelt.

 

CF Horsens

CF Horsens findes både fysisk som en butik og som webshop. Hos CF Horsens finder man alt i tilbehør og produkter til camping og fritid,  hvad end man leder efter den perfekte campingvogn, eller et godt kvalitetstelt fra Outwell. CF Horsens gør en dyd ud af at forhandle produkter af høj kvalitet. Derfor har de samlet en lang række af produkter til camping og fritid fra professionelle og anerkendte producenter heraf. Således finder man bl.a. en lang række af gode solide produkter fra Outwell, der ikke blot er funktionelle og slidstærke, men også er kendetegnet ved et æstetisk smukt design og udtryk. Således formår Outwell at kombinere elementerne funktionalitet, komfort og lækkert design i deres produkter, hvilket skaber et unikt resultat man ikke finder mange andre steder.

Kategorier