Møbler til camping fra Crespo samt lim fra Gorilla Glue hos Camping & Fritid Horsens

Det er essentielt med ordentlig kvalitet, når man skal på campingferien, og det gælder alt lige fra campingvognen til sanitetsartikler. Find en masse i camping fra brands som Crespo og Gorilla Glue hos Camping & Fritid Horsens.

Camping & Fritid Horsens

Crespo møbler i en slidstærk kvalitet

Leder du efter Crespo campingmøbler? Dette brand er kendt for flere typer af møbler til camping, som kun er få klik væk hos Camping & Fritid Horsens. Find det fine udvalg på cfhorsens.dk, og spar på fodstøtte, klapstole og andet. Der er udelukkende tale om kvalitetsmøbler. Man vil selvfølgelig have møbler, man kan benytte gang på gang, som ikke går i stykker efter en campingferie eller to. Derfor er det nødvendigt at vælge brands man kan stole på som fx Crespo. Bestil direkte online på www.cfhorsens.dk, og få leveret campingartikler fra Crespo direkte til adressen. Hvis du leder efter ting til den næste campingferie, så kan Camping & Fritid Horsens altid hjælpe, og der tilbydes kun udstyr fra anerkendte fabrikanter som Crespo, Isabella, WeCamp m.m.

Gorilla Glue er førsteklasses lim, der løser mange problemer

Den bedste lim på markedet til campister må næsten være Gorilla Glue, som er perfekt til flere formål. Den kan fx benyttes til nødreparationer af telte men også campingvogne og teltstænger. Det er en god ide at have lim fra Gorilla Glue med, så der er en løsning på eventuelle problemer på turen. Det er ikke altid, at campingpladserne er tæt på de rette handelsmuligheder, såfremt uheldet skulle være ud, og nogle af ens campingting går i stykker. Find frem til dette udvalg af Gorilla Glue på hjemmesiden https://www.cfhorsens.dk/. Hos Camping & Fritid Horsens finder du ganske enkelt alt, du overhovedet kunne få brug for til campingferien.

Leder du efter stærk lim til campingturen? Gorilla Glue er et godt bud. Hos Camping & Fritid Horsens er der også diverse campingmøbler fra Crespo, der er kendt for en fænomenal kvalitet. Så klik ind på cfhorsens.dk for at se nærmere på dette udvalg.

Kategorier