Kom til Østkysten, eller rejs til New York - byernes by

Har du lyst til at rejse til USA og opleve de store pulserende storbyer og den storslåede natur? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside www.ansrejser.dk, hvor Ans Rejser viser deres udvalg af rejser til bl.a. New York og Østkysten.

Ans Rejser

Man bør ikke undlade at se New York - byernes by

Tager du et kig på deres hjemmeside her www.ansrejser.dk, kan du hurtigt få et godt indblik i hvad de tilbyder af ture til USA. Drømmer du om at opleve den berømte pulserende storby New York – byernes by, kan du læse om Ans Rejsers 8 dages tur dertil. Ved at rejse med Ans Rejser til denne fantastiske storby, vil du opleve et væld af forskelligartet kulturelle oplevelser. Turen til New York byder bl.a. på oplevelser i de forskellige kvarterer i byen, hvor du vil mærke den alsidige og multikulturelle stemning, der er et af byens varetegne.

USA – højdepunkter på Østkysten er en super populær tur

Når du læser om Ans Rejsers ture til USA, kan du med stor fordel også læse om deres 8 dages tur til USA – højdepunkter på Østkysten. Drømmer du om at opleve den kendte storslåede natur som man kender det fra filmene, så er denne populære og smukke kyst det perfekte sted at rejse hen. På denne 8 dages tur vil du nemlig opleve de storslåede Niagara Falls, den historiske Washington og det spændende Amish Country, der tager dig tilbage til et mere simpelt og gammeldags USA. Hvis du har nogle spørgsmål til deres tur til denne smukke kyststrækning, så er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen og få en snak med dem og deres rejsedestinationer og ideer. Besøg derfor deres hjemmeside her www.ansrejser.dk, hvor du både kan læse om deres ture og læse mere om alt det praktiske såsom bestilling og betaling.

Kategorier