Køb den populære Enduro mover

Nyder du at tage på campingferie, men mangler til tider udstyr til campingvognen? Så er Cfhorsens.dk den rigtige forretning for dig. Der er alt det du behøver til camping- og friluftsferier.

Cf Horsens

Enduro mover

Kører du ofte på campingferie for at nyde varmen og naturen, men er ved at være træt af at skulle skubbe campingvognen? Det kan en Enduro mover hjælpe dig med. Det er blot en lille elektrisk motor som kan hjælpe dig med at kører campingvognen ind på plads. Det er ganske nemt og få i mange forskellige varianter. Du kan både fjernstyre campingvognen eller blot lade moveren gøre arbejdet mens du styrer den ved at bruge trækket. Uanset hvad du ønsker kan en Enduro mover løse problemet for dig. En mover er desuden ganske enkel at montere og det er noget du kan gøre selv, men ellers står mekanikere ansat i caravanværkstedet hos Cfhorsens.dk også klar. De kan med kort varsel montere din nye Enduro mover, eller giver dig et par gode råd inden du selv gør det.

 

Populære producenter


Det er naturligvis kun en lille del af ferien, som går med at køre campingvognen på plads. Det er måske i højere grad vigtigt at have de rigtige camping møbler. De bliver trods alt brugt hver dag og skal kunne pakkes væk så de ikke fylder det store. Derfor tilbyder Cfhorsens.dk også en række populære producenter af camping møbler. Det gælder f.eks. Westfield, DCT, Wecamp og en række producenter mere. Alle populære producenter valgt på det kriterie, at det skal være topkvalitet og designet skal være i orden. Noget som du altid kan være sikker på at i orden, når du handler hos Cfhorsens.dk. Vil du gerne vide mere er du velkommen til at besøge webshoppen, men forretningen i Horsens har også åbent hele ugen. Der finder du alle de populære camping møbler udstillet.

Kategorier