De to modeller Kindle Oasis og Kindle Paperwhite 3 kan anbefales

Leder du efter et stykke elektronik dedikeret til at læse e-bøger på? Så er det værd at kigge på modellerne Kindle Oasis og Kindle Paperwhite 3, der er kendt som nogle af de førende modeller blandt heftige læsere. Begge typer fås til en ekstra skarp pris hos KindleShop, der er Danmarks specialist i disse apparater.

KindleShop

Kindle Oasis – mere info hos KindleShop

Kindle Oasis er rar at læse på, og den fås med forskellige harddiske alt efter hvor mange bøger, du har behov for at lagre på den. Selv den lille model på 8GB har plads til omkring 6.000 bøger, hvilket er langt mere end de fleste nogensinde får læst, men hvis bøger indeholder mange billedfiler, så fylder de væsentligt mere, og det kan derfor være nødvendigt at bestille en Kindle Oasis med lidt mere plads på. Opløsningen er på 300ppi, og du kan få modellen med 7 tommers touchskærm. Folk, der elsker at læse, kan få meget glæde ud af en Kindle Oasis, du kan finde online på kindleshop.dk.

Kindle Paperwhite 3 er foretrukket blandt mange

Hos KindleShop kan du ligeledes købe den kendte Kindle Paperwhite 3. Denne model fås med 6 tommer touchscreen samt Wi-Fi, og den kan fås med 4GB plads. Den såkaldte E-ink feature gør, at den minder om at læse en rigtig bog. Det er super behageligt at læse på en Kindle Paperwhite 3, og den har en helt ekstrem batteriholdbarhed på cirka 6 uger. Hvis du elsker at læse e-bøger, så er en Kindle Paperwhite 3 måske lige den læse tablet, som du står og mangler. Den kan bestilles online hos KindleShop til en super favorabel pris, og den vejer kun omkring 200 gram.

KindleShop sælger de bedste modeller, og det betyder at du fx kan spare kroner og ører på Kindle Oasis samt Kindle Paperwhite 3. Der er tale om to e-bog readers, man kan få glæde af i mange år fremefter.

Kategorier