Bland din egen e-væske til e-cigaret hos Dampkongen

Er du interesseret i at blande din egen e-væske til e-cigaret? Få det lige efter dine smagsløg. Dampkongen forhandler baser og nikotin fra flere brands, du kan blande på kryds og tværs og opnå et unikt resultat. Der forhandles også aroma fra en del brands som fx Flavor West på dampkongen.dk.

Dampkongen

Bland selv e-væske til e-cigaret, og skab noget unikt og personligt

Tag et kig på udvalget af e-væske, og bland selv til din e-cigaret. Dampkongen sælger baser og nikotin online. Baserne er af høj kvalitet, hvor glycerin, propylen og andre råvarer leverer op til meget høje krav. Nikotinen finder du naturligvis i flere styrker, så du kan få en blanding perfekt til dine behov, uanset om du prøver at trappe ned eller holde nuværende niveau. Dampkongen forhandler også vegetabilsk glycerin og propylen glycol samt tilbehør til selvblandere. At blande egen e-væske til ens e-cigaret er en proces, der giver meget igen. En personlig smagsoplevelse er med til at forhøje oplevelsen. Enhver damper med sans for kvalitet bør kigge på sortimentet af diverse bland selv e-væsker beregnet til e-cigaret online hos denne landsdækkende webshop.

Flavor West aroma – made in USA

Leder du helt specifikt efter aroma? Mange dampere har Flavor West som deres favoritbrand. Man kan heller ikke gå fejl med Flavor West aroma, da denne amerikanske virksomhed står bag mere end 400 forskellige smagstyper. Disse er også fremstillet i USA under seriøse kvalitetsstandarder, så du kan være 100 % sikker på produktet. Hvis du leder efter Flavor West aroma som boysenbær, blåbær, lime eller kanel, er der penge at spare på dampkongen.dk. Denne danske webshop sælger de fleste populære smagsnuancer fra Flavor West.

Dampere med forstand på god smag bør tjekke webshoppen Dampkongen ud. Som nævnt i denne artikel finder du alt fra Flavor West aroma til de forskellige bestanddele i e-væske som nikotin og base. Hvis du gerne vil blande selv til din e-cigaret er der rådgivning at hente på hjemmesiden.

Kategorier