Veganerkost og glutenfri produkter sælges her

Online ved veganershoppen.dk finder du et bl.a. et stort udvalg af glutenfri produkter.

veganershoppen.dk logo.PNG

Veganerkost

Det kan være svært at lægge sine madvaner om. Det vil enhver, der har prøvet at være på kur, kunne skrive under på. Der kan være mange forskellige grunde til at springe ud i en form for veganerkost, eller en anden type diæt. Nogen har forhåbninger om at kunne smide et par kilo før bikinisæsonen, hvor andre lægger madvanerne om af helbredsmæssige årsager. Det er især allergi, som er den helt store katalysator for nye madvaner. Heldigvis kan man finde en masse lækre glutenfri produkter. At være veganer, vil sige at man hverken spiser kød eller andre produkter, som kommer fra dyr. Det betyder også at mælk og æg er udelukkede, som fødevarer. Det er ikke alle, som er klar over at der er forskel på veganere og vegetarer. Man kan hurtigt komme til at forveksle ordene, men det er altså to hvidt forskellige ting. Veganerkost er udelukkende mad sammensat af naturlige ingredienser. grønsager, nødder og så videre, som ikke har noget med dyr at gøre. Det betyder også at veganerkost generelt er mindre proteinholdigt end andre diæter. Det er en stor udfordring at lave veganerkost, som opfylder alle kroppens næringskrav, og derfor er det godt man nemt kan købe kosttilskud og veganerkost over internettet – du kan evt. se her.

Glutenfri produkter

Glutenfri produkter er også nemme at få fingrene på, efterhånden. I takt med at mange har prøvet lykken med en kulhydratfri diæt, for at kunne smide et par kilo, er de glutenfri produkter piblet frem på hylderne i de danske supermarkeder. Det er både godt for de på kur, men især også godt for de mange glutenallergikere. Glutenfri produkter er generelt set dyrere end normale produkter, men engang imellem falder man over et godt tilbud – og så er det bare at slå til.

Hos VeganerShoppen kan du finde både veganerkost og glutenfri produkter, som kan stille selv den værste sult. www.veganershoppen.dk er en god ven at have, når du har brug for at fintune din diæt.

Kategorier