Tag en gratis certificeret synstest hos Optikhuset

Har du brug for at få lavet en synstest, så tilbyder Optikhuset en gratis certificeret synstest. Se mere på deres hjemmeside, som du finder her www.optikhuset.dk.

Optikhuset

Optikhuset tilbyder certificeret synstest til alle

Optikhuset er et familieejet dansk firma, der har specialiseret sig i at sælge briller af god kvalitet til gode priser, kontaktlinser og certificeret synstest. Du kan finde Optikhuset mange steder rundt omkring i Danmark, hvor du også kan bestille en synstest. Det er vigtigt at få tjekket dit syn regelmæssigt med en synstest. Hvis du føle, at du har svært ved at læse vejskiltene eller at du er begyndt at knibe øjnene sammen, når du skal læse, kan det meget let betyde, at du skal have reguleret dit syn. Hvis du oplever dette, er det derfor en meget god ide at få foretaget en synstest. Med en synstest kan du få tjekket om, der er sket ændringer med dit syn. En synstest foregår ved, at du kommer ind til Optikhuset, hvor du derefter vil få foretaget din synstest af en professionel optikker. Som regel vil en synstest tage omkring en halv time, hvor der vil blive vist billeder i forskellige skarpheder og former. I den halve time en synstest tager, vil dine øjne både blive målt hver for sig og sammen. Efter din synstest vil din optiker forklare resultater og hvis din synstest viser forandringer i dit syn, vil de vejlede dig i, hvilken løsning der er bedst for dig. En synstest kan også være med til at afspejle din sundhed og give forklaringer på for eksempel træthed og hovedpine. Med en synstest kan du for eksempel se tegn, der kan indikere om, du har grå stær eller forhøjet blodtryk.

Få tjekket dit syn med en professionel og kompetent synstest hos Optikhuset. Du klikker bare ind her www.optikhuset.dk og bestiller din synstest online med det samme.

Kategorier